HEKLANJE

Zdraviji ste korištenjem vizualizacije

TEMU APP 100 E KUPON

Uz svu tehnologiju koju imamo na tržištu, je li istina da možemo koristiti vizualizaciju i “misliti” da smo zdraviji?

Prvo pogledajmo prednosti vizualizacija koje se koriste u vježbanju. Alati za vizualizaciju mogu pomoći u tehnikama vježbanja i načinu rada mišića. Mnogi istraživači su rekli da korištenje vizualizacije pomaže onima koji će raditi mišiće. Vizualizacija daje tim mišićima bolji osjećaj spremnosti za “naprezanje” koje će podnijeti. Koje slike trebate vizualizirati da bi ovo funkcioniralo. Slike mogu biti različite stvari i varirati od različitih scenarija ovisno o osobi koja radi vizualizaciju. Na primjer, vizualne slike i slike mogu biti korisna vizualizacija za jednu osobu, dok upotreba onoga kako se tijelo može osjećati (Kinestetika) može biti prikladnija za drugu. Neki ljudi čak koriste slušanje urlika gomile kao alat za vizualizaciju da se pripreme. Neki misle da se mentalnom probom i uma i tijela može uvježbati da stvarno izvede vještinu koja je vizualizacija.



Drugo, korištenje vizualizacije kao oblika posredovanja može vam pomoći da se oslobodite stresa i osjetite smirenost. Čisto nekoliko puta dubokih udisaja, zatvaranja očiju i vizualizacije da se nalazite u opuštajućem okruženju može vam pomoći da budete opušteni. Vizualizacija ovdje dobro funkcionira dopuštajući vašem umu da zamisli prizor, mirise i osjećaj na koji ćete naići ako ste doista na odredištu. Naučivši koristiti tehnike vizualizacije kao sredstva za pružanje alternativnih metoda za ublažavanje stresa, dobit ćete maštu potrebnu za vizualizaciju.

Medicinski, može li vas vizualizacija učiniti zdravijima? U određenom smislu može. Vježbanjem i bez puno stresa čovjek je prirodno zdraviji. Dakle, ako kombinirate vizualizaciju sa svojom normalnom aktivnošću oslobađanja od stresa, kao i svojom rutinom vježbanja, sigurno ćete imati koristi od prednosti zdravlja. Vizualizacija pruža neke sjajne načine da budete zdravi i ostanete u formi.

Isplati li se refinanciranje?

Refinanciranje se može isplatiti, ali nije prikladno za svakoga, kao opće pravilo, refinanciranje se može isplatiti ako je trenutna kamatna