HEKLANJE

Dobar način za promoviranje vaše web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste u potrazi za jeftinim (mislim besplatnim) načinom promoviranja vaše web stranice i poslovanja, čime biste povećali promet i prodaju, razmislite o promicanju svoje web stranice pomoću članaka s ključnim riječima.

Promovirajući svoju web stranicu pomoću članaka s ključnim riječima, možete dobiti poveznicu ili adresu do vaše web stranice koja vrlo brzo kruži internetom na mjestima gdje je sadržaj relevantan za vašu web stranicu! Jednostavno je, pretražite stranice koje besplatno prihvaćaju članke i provjerite hoće li te stranice ponuditi živu vezu natrag na vašu web stranicu. Odaberite stranice koje prihvaćaju članke koji će se odnositi na vašu web stranicu. Dobro mjesto za početak koji nudi priliku za slanje članaka, korištenje njihovih članaka kao sadržaja za vaše web mjesto i oglašavanje s njima; međutim, pronaći ćete mnoge druge stranice koje prihvaćaju članke. Pregledajte ih i pronađite one koji prihvaćaju članke koji se najbolje odnose na sadržaj vaše web stranice.



Zatim počnite pisati svoje članke. Provjerite jesu li bogati ključnim riječima koje su relevantne ne samo za temu, već i za vašu web stranicu. Ne brinite o pisanju tona članaka u početku možete napisati jedan članak i poslati isti na nekoliko različitih stranica koje prihvaćaju članke. Nakon što to shvatite, možete napisati više članaka i razgranati se s različitim, ali bitnim temama. Upamtite, svoje članke možete slati na različita web-mjesta i na taj način iskoristiti svaki članak više puta.

Promicanje vaše web stranice pomoću članaka s ključnim riječima je jeftino, brzo i jednostavno, osobito ako volite pisati. Svatko treba sadržaj za svoje web stranice, a mnogi ljudi koriste besplatne članke o sadržaju samo u tu svrhu. Provjerite stranice koje prihvaćaju članke o temama relevantnim za vašu web stranicu, napišite svoje članke, pošaljite ih i pričekajte da se promet i prodaja vaše web stranice povećaju.

Lako pripremljen rat

“War Made Easy” otkriva nam 50-godišnji obrazac vladinih obmana i medijskih spinova koji su vukli SAD u ratove jedan za