HEKLANJE

Kako ćete znati je li vaš agent za kreditne kartice najbolji?

TEMU APP 100 E KUPON

Budući da ste vi kupac, sigurno postoji gomila agenata za kreditne kartice koji vas neprestano progone iz dana u dan. Mogu pokušati strpati sve svoje reklame u sat vremena duge maratone telefonskih poziva ili minutu duge reklamne reklame i mogu imati različite osobnosti od prijateljskih do dosadnih, pametnih do ekscentričnih. Ali kako odabrati pravog kreditnog agenta?

Agenti za kreditne kartice ne bi trebali samo prodavati kreditne kartice. Oni bi trebali djelovati kao posrednici između vas i banke. Oni bi zapravo trebali proširiti usluge i brigu same banke. Možete reći je li vaš agent za kreditne kartice dobar ako pokazuje sljedeće karakteristike.



1. Agent ima intimno znanje o kartičarskoj kući – Vaš agent za kreditnu karticu trebao bi znati detalje o tvrtki koju on ili ona promovira. Agenti koji traže samo brzu proviziju neće vam puno pomoći kada imate pitanja o njihovim karticama. Ako vaš agent dobro poznaje tvrtku, lakše ćete se odmarati jer je on ili ona u dobroj poziciji da vas vodi u vašim odlukama.

2. Iskrenost – Nakon razgovora sa svojim agentom, istražite istinitost njegovih tvrdnji. Postoje neki agenti koji će lagati i izmišljati samo da bi dobili prodaju. Ako uhvatite nekog od svojih agenata kako vam govori brbljavo, odmah prekinite komunikaciju s njim ili njom.

3. Ima mnogo iskustva – etablirani agenti za kreditne kartice imaju bolje šanse pomoći vam s vašim posebnim potrebama. Oni imaju veliko iskustvo u radu sa svojim klijentima i u boljoj su poziciji da vam pomognu. Ipak, ne biste trebali otpustiti agente koji su novi u poslu. Samo se pobrinite da budu osjetljivi na vaše potrebe.

4. Govori za i protiv – Pronađite agenta koji će vam reći kako jest. Oni obično pronađu način da vam kažu prednosti i nedostatke svojih proizvoda, a da ne umanje vaš entuzijazam za njihovu karticu. Ti će vam ljudi dati više informacija na kojima možete temeljiti svoje odluke. Pažljivi klijenti će se htjeti držati ove vrste agenta.

5. Ne prisiljava – Jeste li ikada imali napadnog agenta koji vas je progonio cijeli dan. Ovo je znak onoga čija je jedina briga njegova ili njezina provizija po kartici. Ako te osobe ne vode računa o vašim interesima, kako im možete vjerovati da će pomoći u uspostavljanju dobrog odnosa s tvrtkom? Ako ste stvarno zainteresirani za njihovu tvrtku, možda ćete htjeti da ta tvrtka pošalje drugog agenta.