HEKLANJE

Web stranica je dobar posao za vaše poslovanje

TEMU APP 100 E KUPON

“Online pretraživanje primarni je alat na koji se većina ljudi oslanja u svakodnevnom istraživanju.” Ken Cassar, viši direktor analitike, Nielsen/NetRatings.

Svijet je zauzet internetskim pretraživanjem. Prema Nielsen/NetRatings, online pretraživanja porasla su na 5,1 milijardu u mjesecu prosincu 2005.; to je povećanje od 55% u odnosu na prethodni prosinac. Milijuni korisnika interneta su online svaki dan i rastu godišnjom stopom od 18%. Kada vam kupac dođe na vrata, velike su šanse da je već bio na vašoj web stranici ili vas pokušao pronaći na mreži.



Entrepreneur.com, u članku Roya Williamsa od 19. rujna 2005., procjenjuje proračun “jednostavne web stranice” na 2000,00 do 5000,00 dolara za dizajn i razvoj i 100,00 do 400,00 dolara za “mjesečno održavanje i ažuriranje”. Koliki je bio trošak vaše najnovije brošure, radne snage i poštanskih troškova, da ne spominjemo tiskane oglase? Za “kompliciranije značajke” Williams procjenjuje “12.000,00 do 20.000,00 USD za izgradnju i 500,00 do 2.000,00 USD za mjesečno održavanje i ažuriranja.”

Koja je vaša vizija budućnosti vaše tvrtke? Dobro dizajnirana web stranica komunicirat će i uveličati vašu viziju globalnoj publici. Bez obzira na vaše strategije, s dinamičnim grafičkim dizajnom, moćnim alatima za pretraživanje i indeksiranje, mogućnostima online prodaje i kontinuiranim razvojem web stranice, web stranica će vas držati na vrhuncu vaše industrije.

Web stranica nudi:

• Jasan pogled na to tko ste, što radite i koliko dobro to radite.
• Imidž uspješne tvrtke, bez obzira na veličinu.
• 24-satni pristup vašim proizvodima, uslugama i službi za korisnike.
• Svaki aspekt promocije: fotografije, zvuk, animacija, video, žive boje.
• Proizvodi ili usluge koje kupac kupuje u slobodno vrijeme.
• Proširene definicije proizvoda/usluge — probijanje granica tiskanih oglasa.
• Ažurirane informacije o proizvodu ili usluzi radi održavanja konkurentnosti.
• Brošure, priručnici i specifikacije proizvoda koje se mogu preuzeti.
• Tisuće ušteđenih na tradicionalnim oglasima: TV, tiskani oglasi, izravna pošta, radio.
• Smanjeno uredsko osoblje i poštarina — na upite se odgovara online.

Dnevno se registrira približno 800.000 imena domena. Dizajn i razvoj poduzetničke web stranice će dati energiju vašoj tvrtki, kao i vašim zaposlenicima, pružiti prilike za besprijekornu korisničku uslugu i smanjiti operativne troškove.

Ploče za kuhanje

Nemate li u svom domu klasičnu samostojeću pećnicu s nekoliko plinskih i električnih kola ili ju pak imate, ali ste