HEKLANJE

Orovo, jednostavan put do boljeg zdravlja

TEMU APP 100 E KUPON

Kad sam čuo za otkriće dr. Periconesa o 10 superhrana predstavljenih u talk showu Oprah Winfrey “10 godina mlađi u 10 dana”, odmah sam poželio i sam isprobati izazov. Nakon što sam napravio popis ovih 10 superhrana, krenuo sam ih pronaći. Trebalo bi biti prilično lako, zar ne? Nakon posjeta 3 različite trgovine mješovitom robom, sakupio sam samo oko polovicu i shvatio sam da će izazov biti teži nego što sam prvotno zamišljao!

Pomislio sam, netko treba staviti ovu smjesu u boce i prodavati je kao pojedinačni dodatak! Onda sam otkrio da je netko već imao. Supruga direktora Orova slučajno je gledala taj dan i odlučila se prihvatiti izazova uključivanja ovih namirnica u svoju prehranu na 10 dana. Izgledati mlađe stvar je percepcije, ali ono što je bilo mjerljivo su kilogrami i akne koje je pritom izgubila.



Kako bi ovu superhranu iz cijelog svijeta uključili u njezinu i tuđu prehranu, osmislili su Orovo dodatke prehrani s visokokvalitetnim ekstraktima ovih 10 superhrana. Kombinirajući ove ekstrakte sa zelenim čajem i sredstvima za uklanjanje bora, Orovo je osmišljen kako bi pomogao ljudima da ostvare svoje zdravstvene ciljeve — bilo da se radi o mršavljenju, detoksikaciji tijela, poboljšanju kože ili samo općenitom zdravlju.

Azijske tvrtke na mreži

Internet je tako posebna kreacija. Njegova priroda bez granica, dostupna svakome u bilo kojem dijelu svijeta pritiskom na gumb, pruža