HEKLANJE

CitiBusiness kartica s mrežom zahvale

TEMU APP 100 E KUPON

Citibank nudi sjajne usluge za svojih 200 milijuna klijenata diljem svijeta. Uspio je razumjeti njihove potrebe i s velikom stručnošću opskrbiti svoju široku bazu klijenata – od čestih putnika do poslovnog osoblja i studenata.

CitiBusiness Card with Thank You Network formulirana je za pružanje nagrada vlasnicima malih tvrtki za korištenje ove kartice. Kartica se može pokazati kao ugodno iskustvo za vlasnika kartice.



Kartica i njezine prednosti

Svaki put kada plaćate ovom karticom, zaradit ćete bonus bodove koji se mogu iskoristiti za putne, maloprodajne i druge poklon bonove. Vaša prva kupnja pomoći će vam da dobijete 10 000 bonus bodova kako biste mogli započeti svoj posao na sjajan način.

Također ćete dobiti pristup kreditnoj liniji koja će vam pomoći da kupite sve artikle koji su vam potrebni za poslovanje. Ako potrošite jedan dolar na poslovne kupnje s vašom CitiBusiness karticom uz mrežu Thank You Network, dobit ćete tri boda. Možete zaraditi najviše 100 000 nagradnih bodova godišnje (koji postaju nevažeći nakon tri godine), što vam omogućuje uštedu za sjajne nagrade.

Neke druge prednosti

Osim zarađivanja bodova, možete imati koristi i od drugih privilegija poput usluge osobnog asistenta za izradu planova putovanja i rezervacija večera, internetskog bankarstva, razumne godišnje postotne stope (APR) i bez godišnje naknade. Kamatne stope za kupnju kao i za prijenos stanja su konkurentne. Postoji početna stopa od 0% na prijenose stanja u trajanju od dvanaest mjeseci.

Kartica vam također dopušta pregledavanje poslovnih članaka koji su objavljeni na internetu kada pregledavate svoj račun. Ovo može biti nevjerojatno iskustvo učenja. CitiBusiness Card with Thank You Network može biti korisno iskustvo na više načina. Kartica vam omogućuje plaćanje svih računa, upravljanje troškovima, pa čak i nagrađivanje za vaš trud vraćanjem malog dijela troškova.

Također možete iskoristiti niz pogodnosti platinaste kreditne kartice, kao što su osiguranje najma automobila, napredna zaštita od prijevare i osiguranje od nezgode na putovanju za sebe i obitelj od milijun dolara. Kartica također nudi pogodnosti putovanja, kao što su hitna zamjena kartice i gotovine, pokriće izgubljene prtljage i nulta odgovornost za neovlaštene kupnje.



Dodatne pogodnosti

Slično većini drugih kreditnih kartica, CitiBusiness Card s mrežom zahvalnosti omogućuje vam pristup mnogim uslugama vezanim uz internetske račune, izvješćivanje o izgubljenim i ukradenim karticama, zaštitu kupnje i osobnog poslovnog asistenta.

Kartica vlasniku kartice također pruža pogodnosti, kao što su tromjesečna financijska izvješća i financijska izvješća na kraju godine, automatska plaćanja računa, medicinske i pravne usluge upućivanja, niz putnih i hitnih pomoćnih usluga i mnoge druge pogodnosti.



19 Tehnike virusnog marketinga

S napadom marketinških kampanja usmjerenih na korisnike interneta, virusni marketing utro je put i postao jedna od najboljih metoda oglašavanja.