HEKLANJE

Zdravstvene prednosti sunčanih naočala

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li shvatili da vas sunčane naočale štite od više od katarakte? Nekoliko je značajnih prednosti nošenja sunčanih naočala svaki put kad izađete na sunce.

BLJEŠTAJ U VOŽNJI



Sunčane naočale sa 100% UV zatamnjenjem smanjuju odsjaj od reflektirane sunčeve svjetlosti. To smanjuje škiljenje (i bore koje uzrokuje) i može spriječiti određene migrene i glavobolje izazvane jakim svjetlom. Ali prava korist dolazi kada vozite: odsjaj s ceste može privremeno zaslijepiti vozače. Sunčane naočale zatamnjene UV zračenjem omogućuju vam da izbjegnete ovu potencijalnu opasnost. I ne morate birati tamne leće: blijedo jantarne ili druge svijetle boje djeluju jednako dobro za sprječavanje odsjaja, pod uvjetom da su 100% UV tonirane.

SUŠENJE OČI

Vjetar i klima uređaj mogu isušiti vaše oči, uzrokujući nelagodu, crvenilo, svrbež i bol. U automobilu je klima uređaj najbolji osjećaj kad vam puše blizu lica – a to znači u oči. Nošenje sunčanih naočala – čak i kada nije sunčano – smanjuje učinak zraka koji vam puše izravno u oči.

KATARAKTE

Ne zaboravite kataraktu – jednu od onih bolesti o kojoj zapravo ne razmišljate dok ne bude prekasno. Dugotrajno prekomjerno izlaganje UV zrakama može uzrokovati kataraktu u vašim očima. Simptomi uključuju zamagljen vid, osjetljivost na svjetlo, dvoslike, potrebu za jačom svjetlošću za čitanje i blijeđenje boja. Redovito nošenje sunčanih naočala može spriječiti ili usporiti razvoj katarakte, stoga nikada nije prerano početi.

Spajanje na Internetu

Ne, ne govorim o TAKVOJ vrsti povezivanja…ovo je poslovni članak, zaboga! Govorim o izgradnji obostrano korisnih odnosa s drugim vlasnicima