HEKLANJE

5 stvari za koje bih volio da mi je tata rekao o tražilicama

TEMU APP 100 E KUPON

Naučio sam mnogo o tražilicama i marketingu putem tražilica, uglavnom metodom pokušaja i pogrešaka. To su ti bezbrojni sati istraživanja, testiranja i neuspjeha kada često pomislim da bi bilo bolje pustiti da netko drugi to prvi iskusi, a onda bih jednostavno mogao promatrati i učiti. Ali, nemam strpljenja stajati uokolo i dopustiti da drugi prvi pogriješe. Što je zabavno u tome?

Dakle, sastavio sam pet točaka iz kojih će, nadamo se, netko drugi moći naučiti i izbjeći da se moraju testirati.



1) Google je gorila od 800 funti. To je nešto što sam naučio dok sam uglavnom koristio oglašavanje s plaćanjem po kliku. Google je daleko ispred u pogledu tehnologije i upotrebljivosti. Druge tražilice ne samo da su promašile brod, već su pale u vodu i utopile se. Yahoo! dolazi, ali koliko je godina trebalo? Google je tu gdje jest. Dakle, prebolite svoju ljubav prema Yahoou!, MSN-u i AskJeevesu. Pridružite se gorili.

2) Budite strpljivi. Tako jednostavno, a tako duboko. Vidim to uvijek iznova. Ljudima, posebno novim internet trgovcima, znakovi dolara zapnu u oči. Zagrizli su svo smeće koje kaže da možete dobiti milijune posjetitelja bez novca i truda. I ja sam to otkupio. I uspjelo je, nekoliko mjeseci. Pokušaj pokretanja poslovanja putem interneta iskušat će vašu dušu kao ništa drugo. Jedini način da imate strpljenja je da postavite ciljeve, izađete iz ciljeva i krenete prema njima. Nema više besplatnog ručka na internetu

3) Nitko vam ništa ne duguje Uzrujani smo. Plačemo i vrištimo. Mislimo da smo bili nepravedno tretirani. Dobro nam ide, a onda, wmmo! Dobivamo ažuriranje koje nas izbacuje iz igre. Netko objavi ružan komentar o našem poslu. Optužuju nas za svašta. Nešto od toga je istina. Većina je lažna. Ali moramo zadržati perspektivu. Nitko nam, pa ni tražilice, ništa ne duguje. Razmisli o tome. Tražilice su besplatna usluga. Koliko dnevnih novina tvrtkama omogućuje besplatno oglašavanje? To je u biti ono što dobivate, besplatno oglašavanje.

4) Morate se dokazati. To se vraća na strpljenje. Kada ste tek na početku, bez obzira na to koliko mislite da ste izvrsni, još uvijek se morate dokazivati. Morate izaći kao i svi ostali, zatrubiti sami, dijeliti besplatne savjete, i zapravo sve to učiniti bez novca. Kako stječete povjerenje? Time što je vrijedan povjerenja. Vrlo je malo pokretačkih poduzeća uspješno od prvog dana. Postavite ciljeve, zadržite svoju perspektivu i nikada ne odustajte.

5) Pošiljatelji neželjene pošte i dalje zarađuju Nikada se službeno nisam smatrao pošiljateljem neželjene pošte. No, upotrijebio sam nekoliko tehnika neželjene pošte kako bih dobio promet pretraživanja. Ono što morate shvatiti je da će uvijek biti pošiljatelja neželjene pošte. Ako ljudi još uvijek zarađuju slanjem neželjene e-pošte, još uvijek zarađuju slanjem neželjene pošte tražilicama. Da, postaje sve teže, ali nije nemoguće. Ali, nemojte pasti u to iskušenje. Spam kao posao zahtijeva puno posla. Zašto se ne usredotočite na ono što stvarno želite raditi i ne brinete o tražilicama? Vjerujte mi, odmorit ćete se puno lakše.

Iako ove ideje sigurno ne pokrivaju svaki scenarij tipa “Volio bih da znam”, trebale bi vam dati prednost u tome kamo biste trebali usmjeriti svoje vrijeme i novac. Dva vrijedna resursa koji se nikada više ne mogu vratiti nakon što se potroše.

Najbolji web hosting na mreži

Dok tražite najbolji web hosting na mreži, možda ćete otkriti da postoji zbunjujući niz mogućnosti za odabir. Vani postoji toliko