HEKLANJE

Učinci dodataka prehrani s izoflavonima

TEMU APP 100 E KUPON

Učinci dodataka prehrani s izoflavonima iz crvene djeteline na lipoproteinske profile žena u postmenopauzi s blagom do umjerenom hiperkolesterolemijom. Učinci suplementacije pročišćenim izoflavonima crvene djeteline (Trifolium pratense) na lipide u plazmi i inzulinsku rezistenciju u zdravih žena u predmenopauzi. Učinci dodataka prehrani s izoflavonima iz crvene djeteline na lipoproteinske profile žena u postmenopauzi s blagom do umjerenom hiperkolesterolemijom. Učinci dodataka prehrani s izoflavonima iz crvene djeteline na kognitivnu funkciju žena u postmenopauzi.

Promensil je prirodni dodatak prehrani izoflavona dobiven iz crvene djeteline za žene tijekom i nakon menopauze. Promensil i Rimostil su dodaci prehrani napravljeni od crvene djeteline koja sadrži spojeve slične estrogenu koji se zovu izoflavoni. Studija je provedena na 177 žena u dobi od 49 do 65 godina kako bi se utvrdio učinak dodatka izoflavona dobivenog iz crvene djeteline na gustoću kostiju. Nedavna studija istraživala je učinkovitost dodatka izoflavona crvene djeteline na promjenu učestalosti navala vrućine kod žena u postmenopauzi. Ispitani su dodaci prehrani koji sadrže izoflavone soje, izoflavone crvene djeteline i/ili crnog kohoša kao i kreme koje sadrže progesteron. Učinci dodataka prehrani s izoflavonima iz crvene djeteline na lipoproteinske profile žena u postmenopauzi s blagom do umjerenom hiperkolesterolemijom.



Učinci suplementacije pročišćenim izoflavonima crvene djeteline (Trifolium pratense) na lipide u plazmi i inzulinsku rezistenciju u zdravih žena u predmenopauzi. Učinci dodataka prehrani s izoflavonima iz crvene djeteline na lipoproteinske profile žena u postmenopauzi s blagom do umjerenom hiperkolesterolemijom. Istraživači kažu da se dodaci prehrani koji sadrže izoflavone dobivene iz crvene djeteline ili soje jako reklamiraju kao alternativni tretmani za simptome menopauze. 17 Potrebne su daljnje studije kako bi se utvrdila potencijalna interakcija dodataka izoflavona iz crvene djeteline i soje s konjugiranim estrogenima. Učinci dodataka prehrani s izoflavonima iz crvene djeteline na ambulantni krvni tlak i endotelnu funkciju u postmenopauzalnom dijabetesu tipa 2.

Učinak suplementacije izoflavonima na lipide u plazmi i oksidabilnost lipoproteina niske gustoće u žena u predmenopauzi. Učinci dodatka izoflavona na hormonska stanja kod mladih žena u predmenopauzi proučavani su kros-over dizajnom studije. Učinci dodataka isoflavona na metaboličke markere kostiju i klimakterijske simptome kod japanskih žena. Randomizirano placebom kontrolirano ispitivanje dodatka izoflavona i simptoma menopauze kod žena. Smanjena resorpcija kostiju uz dodatak izoflavona soje u žena u postmenopauzi. Učinci dodatka isoflavona na zdrave žene. Podaci iz studija o ženama u predmenopauzi sugeriraju da dodatak prehrani sojom ili izoflavonima proizvodi slabe hormonske učinke.

Naš dodatak isoflavonu soje sadrži 10,73 mg genisteina i 22,25 mg daidzeina po kapsuli. Kognicija: Tri ispitivanja na ljudima otkrila su da hrana od soje i dodaci izoflavona poboljšavaju određene aspekte kognicije. Suplementi proteina soje i izoflavona nisu dovoljno istraženi i stoga se trenutno ne preporučuju. Nova pojava migrene povezana s upotrebom dodataka izoflavona soje. Na tržištu postoje i izoflavonski dodaci prehrani koji sadrže značajne količine daidzeina i genisteina, drugog fitoestrogena protiv raka koji se nalazi u soji. Također možete dobiti dobru količinu izoflavona iz biljnih dodataka kudzu koji sadrži izoflavone soje.

Učinci na simptome menopauze i prihvatljivost dodatka prehrani koji sadrži sojin prah koji sadrži izoflavone. (Izvještaji o hormonskim učincima dodataka ishrani soje ili izoflavona u muškaraca nedosljedni su, pokazuju nikakve ili slabe hormonske učinke. Dakle, težina dokaza ne podupire snažno stajalište da dodatak prehrani sojom ili izoflavonima ublažava simptome menopauze. Tablica 14.1. : Studije intervencije u prehrani koje izvješćuju o blagotvornom učinku dodataka prehrani soje ili izoflavona na simptome menopauze. Bioraspoloživost čistih izoflavona kod zdravih ljudi i analiza komercijalnih dodataka prehrani sojinih izoflavona. Dva primarna sojina izoflavona, genistein i daidzein, nalaze se u mnogim Još jedan problem, o kojem se gotovo nikada ne raspravlja, su različite količine izoflavona u sojinim dodacima i kako se one razlikuju od razina u sojinoj hrani.

Razumljivo je da su kliničari i istraživači oprezni u preporuci dodataka izoflavona u liječenju raka. Zbog ponašanja izoflavona sličnog estrogenu, postoji određena zabrinutost da bi dodaci izoflavona mogli uzrokovati rak. Pilot kliničko ispitivanje kratkotrajnih dodataka izoflavona u bolesnika s rakom dojke. Pilot klinička studija kratkotrajnih dodataka izoflavona u bolesnika s rakom dojke.

Sudionici će dobivati dodatak izoflavona i placebo svaki tijekom 2 mjeseca. Volonteri će biti nasumično raspoređeni da uzimaju dvije različite doze dodatka izoflavona ili placebo (šećernu pilulu). Studija 1 bila je randomizirana unakrsna studija u kojoj su subjekti uzimali placebo ili dodatak izoflavona tijekom 2 mjeseca i prešli. Studija 2 bila je paralelni dizajn u kojem su subjekti uzimali placebo 1 mjesec i dodatak izoflavona 3 mjeseca.

Ako je dodatak izoflavona estrogen preko ER-a, trebao bi pojačati OTR na način sličan onom estrogena. Međutim, dodatak izoflavona značajno je smanjio indukciju OTR-a estrogenom u VMN. Opet, ako je dodatak izoflavona estrogenski, trebao bi smanjiti ERß mRNA na način sličan onom estrogena. Slično tome, uzimanje dodatka izoflavona u kombinaciji s estrogenom i progesteronom značajno je smanjilo receptivno ponašanje žena.



Pueraria Mirifica kapsula Pueragold THAI FDA. G. 10/2003 (E)

Pueragold je tajlandski biljni proizvod vrhunskog stupnja dobiven uglavnom iz bijele Kwao Krua (Pueraria Mirifica) koja sadrži. Fitoestrogen (prirodni biljni estrogen). Ova potpuno prirodna biljna formula stimulira i vraća u ravnotežu razinu hormona kod starijih žena i muškaraca.

Pueraria Mirifica KAPSULA Pueragold THAI FDA. G. 10/2003 (E)



SVE prirodni dodatak prehrani

Visoki sadržaj fitoestrogena (osobito izoflavona):

Obrasci grudi izrađeni su tako da pristaju svakoj osobi ponaosob kako bi svaka osoba mogla s više samopouzdanja i sreće otići u svijet. Nisu trajni i uvijek se mogu promijeniti kako bi vam odgovarali. Obrasci grudi dizajnirani su tako da izgledaju i osjećaju se slično po težini, teksturi i boji kao prirodne grudi. Silikonski oblici za grudi najvjerojatniji su oblici na današnjem tržištu i daleko su najpopularnija vrsta oblika. Većina oblika grudi dizajnirana je za korištenje u većini normalnih životnih aktivnosti poput plivanja i kupanja u hidromasažnoj kadi.



Ženama treba osigurati ugodno i privatno okruženje koje će povećati njihovo dostojanstvo, ženstvenost i samopouzdanje. Koristite ove prekrasne oblike grudi kao pojačivač ili kao potpunu zamjenu. Ovi oblici također su bolji izbor u odnosu na tablete i kreme za povećanje grudi. Za one koji traže povećanje grudi najčešća je vanjska proteza za grudi.

Čini se da je ovih dana modni trend prema kreiranju dekoltea. Sada bi žene prosječne visine mogle imati dovoljno dekoltea za udubljenje
dekoltea koji su bili u modi. Silikonski pojačivač savršen je za povećanje grudi i dekoltea. Jednostavno ih stavite u grudnjak kako biste povećali dekolte i izgled grudi.

Tako lagan da je savršen za majice bez leđa i naramenica, omogućujući potpunu fleksibilnost i kretanje. Ovi ljepljivi silikonski umeci bez leđa, bez naramenica izgledaju i djeluju prirodno kako bi naglasili vaše obline. Možete ih nositi uz haljinu bez naramenica, haltere, haljine bez leđa, duboke dekoltee, majice kratkih rukava, dvodijelne kupaće kostime, spavaćice. Posebno pogodan za korištenje tijekom povećane tjelesne aktivnosti.

Oni su pokazali najveću stopu porasta u posljednje 3 godine (preko 60 %) u usporedbi s drugim zahvatima plastične kirurgije. Oblik grudi je utegnut kako bi se uspostavila ravnoteža, pomoglo u održavanju držanja ramena i povećala fizička udobnost.

Truekare vanjski silikonski obrasci za grudi najpopularniji su budući da imaju težinu i imaju najrealističniji dojam. Stvorene su u širokom rasponu oblika i veličina kako bi nadopunile prirodnu ljepotu svake žene.