HEKLANJE

Živ zakopan: upravljanje lavinom e-pošte i papira

TEMU APP 100 E KUPON

Prosječni zaposlenik danas ima oko 37 sati nedovršenog posla koji sjedi na svom stolu u bilo kojem trenutku.
Umorni ste od odijela i kravate? Možda ste poslovna osoba u najlonkama i suknjama? Bez obzira na to, poliester može ugušiti kožu, a propisi tradicionalnih poslova mogu ugušiti osobnost. Svaki dan se umorni, izgorjeli kotačići poslovnog svijeta probude, proklinju svoje budilice i poslove koji ih zahtijevaju, popiju šalicu kave i napuste kuću kako bi dali svoj doprinos stroju koji se zove radna snaga. Više pojedinaca mrzi svoje poslove nego onih koji ih vole. Ravnodušni nisu bitni. Dakle, zašto mase ne bi razmišljale o radu od kuće?

Postoji mnoštvo mogućnosti za disciplinirane i iscrpljene radnike koji žele raditi od kuće. Postoje i rodno neutralne i rodno specifične poslovne prilike za rad kod kuće. Rodno specifičan posao obično se fokusira na žene, najvjerojatnije zato što je poslovna prilika za rad kod kuće započela s konceptom domaćica (obično domaćica) s punim radnim vremenom koje zarađuju nešto dodatnog novca za svoje obitelji. Tako su započeli poslovi kao što su Mary Kay proizvodi, Tupperware i druga prodaja ženskih potrepština.



Međutim, svijet rada od kuće više se ne odnosi samo na proizvode prikladne za dom, iako oni još uvijek dominiraju svijetom poslovnih prilika za rad od kuće. Muškarci su od tada osvojili ženski svijet jer sve više poslova nudi opcije rada na daljinu i online putovanja. Pojedinci koji rade i žive u Los Angelesu sada mogu jednako lako raditi za tvrtku u New Yorku bez razmišljanja o selidbi u drugu zemlju.

Zahvaljujući internetu i računalu u gotovo svakom domu u Americi, gotovo svatko unutar granica Sjedinjenih Država koji ima minimalne tehničke vještine može raditi od kuće. Neki su ljudi čak otvorili vlastitu tvrtku, prodajući proizvode od kuće na stranicama poput eBaya koje nude sigurno i pouzdano mjesto. Drugi mogu jednostavno krenuti tradicionalnim putem i potražiti tržište blizu kuće sa svojim talentima koje je Bog dao, poput stolarije ili vrtlarstva. Čak se i ove svakodnevne vještine mogu pretvoriti u rad s punim radnim vremenom kod kuće. Poslovna prilika osobe je dovoljno odlučna da ih natjera na rad.

Bez obzira na vrstu posla koju pojedinac traži od kuće, mora imati na umu nekoliko osnovnih načela koja će mu pomoći da uspije u radnoj snazi koja radi od kuće. Prvo, mora nastaviti održavati utvrđeni raspored za svoj novi posao. Na taj način ne samo da ćete ga prisiliti da odradi potrebne sate, već će također spriječiti izgaranje kod radoholičara s druge strane spektra. Osim toga, oni koji rade od kuće moraju imati što profesionalniji izgled. Ako se planira susresti s klijentima licem u lice, trebao bi se prikladno odjenuti. Ako planira telekonferenciju, mora to učiniti profesionalnim tonom glasa i odgovarajućim jezikom. Osnovni smisao za poslovanje i društvene vještine još su važniji kada osoba vodi vlastiti ured, čak i ako se nalazi u podrumu svoje kuće.

U konačnici, svi želimo malo slobode. Želimo slobodu da se oblačimo onako kako želimo, da držimo svoje radno vrijeme i da kažemo “ne” poslu ako se pojavi u lošem trenutku u životu. No tu slobodu posjedovat će samo oni koji imaju vlastiti posao i odgovaraju samo sebi, a ne čovjeku u odijelu. Prilika čeka one koji to stvarno žele.

O Town Home Garden Shoppingu

Dok trčite po gradu u kupovinu u kućnom vrtu, tražite inspirativno cvijeće i vrtne dizajne koji će vaš dom učiniti

Putne kreditne kartice

Jedna od najboljih pogodnosti korištenja kreditne kartice ovih dana je zarađivanje zrakoplovnih milja koje možete iskoristiti za svoj sljedeći obiteljski