HEKLANJE

Značajke unaprijed plaćene kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Pre-paid kreditna kartica je upravo ono što piše, kreditna kartica plaćena unaprijed. Nakon što se dosegne kreditni limit, kreditna kartica je samo komad plastike. Morate ponovo platiti unaprijed da biste ga obnovili. Kreditni limit je stoga poznat, fiksan i ograničen.

Prednosti unaprijed plaćenih kreditnih kartica



Pre-paid kreditne kartice sigurna su garancija protiv praznih bankovnih računa i siromaštva izazvanog kreditima. Vaš ponos ostaje netaknut jer pre-paid kreditne kartice izgledaju baš kao i uobičajene kreditne kartice. Nitko neće znati da je vaša potrošnja ograničena. Blagodat su za šopingholičare i impulzivne kupce koji završe s brdom dugova prije nego što možete reći Jack Robinson. Izvrsna su kupnja za roditelje čiji tinejdžeri žele da ih se tretira kao odrasle. Tinejdžeri također mogu samostalno koristiti svoj džeparac, zaradu od ljetnog posla i novčane darove za kupnju. Neki, poput Visa Gift Card, idealan su poklon za rođendan ili vjenčanje. Uostalom, kupnja darova može biti nervozna ako ne znate što potencijalni primatelj želi ili će cijeniti, a ponekad i zato što znate! Druge poput Visa’s Travel Money Card su poput putničkih čekova bez gnjavaže poslužitelja. Većina takvih kartica također može imati pogodnosti poput zaštite od krađe kartice, krađe identiteta ili lažne kupnje.

Neke tvrtke smatraju da je to dobra zamjena za plaće. Zaposlenici dobivaju unaprijed plaćene kreditne kartice ograničene na njihove plaće i povezane s jednim bankovnim računom tvrtke. Zaposlenik ne treba poseban račun plaće. Osim toga, može izaći iz ureda u trgovinu, restoran ili trgovački centar. Bez frustracije stajanja u redovima za unovčenje tog plaće.

Neka problematična područja

Jedan od nedostataka pre-paid kreditnih kartica je da naplaćuju naknadu. Također je moguće da mjesta na kojima kupujete, jedete ili kupujete ne prihvaćaju unaprijed plaćene kreditne kartice.

Međutim, sveukupno gledano, prednosti nadmašuju nedostatke. Svi oni kojima je potrebna fiskalna disciplina za sebe neka se odluče za pre-paid kreditne kartice.

Upoznavanje na internetu

Istina je da je web stranica za online upoznavanje može pomoći i u konačnici korištenje iste može rezultirati vezom pa