HEKLANJE

Znati koju hidratantnu kremu koristiti znači znati o svojoj koži, 2. dio

TEMU APP 100 E KUPON

Dermatolog po imenu Pierard izjavio je: “Suha koža nije jedinstveno, dobro definirano stanje, već predstavlja mješavinu potpuno nepovezanih promjena u strukturi povezanog rožnatog sloja.” Drugim riječima, koža može postati suha zbog okoline oko vas na mnogo različitih načina.
Koža se sastoji od tri glavna sloja; epidermis, koji je najviši sloj, dermis u sredini i sloj na dnu koji također sadrži sloj masti koji se naziva hipodermis. Sadrži živce i krvne žile koji prenose kisik i hranjive tvari u sve ostale dijelove tijela. Dermis sadrži folikule dlake, žlijezde znojnice i žlijezde lojnice. Žlijezda lojnica proizvodi tvar sličnu ulju koja se izlučuje kako bi zaštitila gornji sloj kože. Kada te žlijezde proizvode višak masnoće, na koži često izbijaju akne.
Odmah ispod sloja masti koji okružuje gornji sloj kože nalazi se stratum corneum. To su rožnate stanice koje se stvaraju u osnovnom sloju kože i djeluju kao stalni čuvar našeg tijela tako što ne dopuštaju strani materijal. To čini tako što stalno proizvodi nove stanice i gura ih na vrh i van gornjeg sloja kože gotovo poput oceanske struje koja stvari ispire natrag na obalu. Orožene stanice se vežu za stranu tvar i ispiru se iz kože.
Hidratanti su kombinacije kemikalija koje vanjske slojeve kože čine mekšima i podatnijima vraćanjem prirodne razine hidratacije tijela. To čine korištenjem različitih sastojaka kao što su ulja, humektansi, omekšivači, lubrikanti i mirisi kako bi sastavili gotov proizvod. Ovi sastojci pomažu našoj koži ne samo da vrati prirodnu razinu vlažnosti tijela, već mogu imati i mnoge druge učinke.
Jedan je da hidratantna krema može pomoći u izgradnji barijere protiv gubitka vode koju koža doživljava, dok ovaj zaštitni omotač daje epidermi vremena da se sama zacijeli. Kada okoliš ošteti kožu i učini je suhom, vraćanje vlažnosti koži može odgoditi znakove starenja i pomoći popraviti bore i mrlje na površini kože.
Proizvođači su tijekom godina iznosili hrabre tvrdnje o tome što njihovi proizvodi mogu učiniti ako se koriste redovito, ali razumijevanje kože i okoliša oko nas znači znati da često te detaljne tvrdnje jednostavno nisu moguće. Postoje brojni proizvodi koji su bolji od drugih, ali vaš jedinstveni tip kože je najvažniji čimbenik kada razmatrate koja je najbolja hidratantna krema za vaše lice i tijelo.

Bloganje i zarađivanje

Danas postoje mnogi blogeri koji održavaju svoju web stranicu bloga kao posao. Većinu vremena provode blogirajući i zarađujući. Ovo je

Blistava ideja na sjajnom putu

Zapravo u optimizaciji za tražilice postoji toliko mnogo procesa kao što su optimizacija na stranici, optimizacija izvan stranice, optimizacija sadržaja,