HEKLANJE

Zanima vas kako napraviti stranicu na Facebooku?

Ako ste prijavljeni na Facebook, zasigurno najpopularniju društvenu mrežu današnjice nema sumnje da ste se susreli s besplatnom uslugom koju na Facebook-u možete iskoristiti za promociju, zabavu ili nešto treće – naravno radi se o Facebook stranicama i grupama.
Mišljenja sam da je za početak mnogo pametnije otvoriti “stranicu” nego grupu pa da krenemo. Logirajte se na Facebook te upišite u tražilicu “pages” ili kliknite ovdje: http://www.facebook.com/pages/.
Kliknite gore desno gumb + Create page tj. Napravi stranicu i otvorit će vam se izbornik kao na slici – odaberite dali se radi o “Local business”, “Brand, product, or organization”, “Artist, band, or public figure” te upišite ime stranice.
Ok kad smo obavili ovaj dio krećemo dalje:
01. podignite nekolicinu slika te jednu od njih postavite kao “profile picture”
02. popunite “info” stranicu s podatcima
03. upišite FBML u tražilicu i dodajte aplikaciju na svoju stranicu
04. editirajte svoju stranicu na način da pod “edit FBML” upišete ime taba po želji te u donji box možete dodati što vas volja (tekst, video, slike)
05. postavite da taj stvoreni tab bude početna stranica (Edit>Wall Settings)
06. Ukoliko imate blog ili stranicu koja ima RSS pronađite na Facebook-u aplikaciju RSS Graffiti, pa namjestite da vam se vijesti s stranice automatski objave i na vašoj Facebook stranici.
07. Povežite vašu Facebook stranicu s Twitter-om.
I na kraju, puno ste puta vjerujem vidjeli one famozne stranice “prvo klikni like da bi pogledao nešto”. Želite i vi napraviti takvu stranicu? Ništa lakše – jednostavno u FBML aplikaciji koju ste dodali na svoju stranicu (Edit Page>Edit FBML).
Pod “stranica.com” upisujete vlastiti link, a pod “www.neka-str..” upisujete opet link na sliku na kojoj piše:”Ako želite vidjeti (tralala) prvo kliknite na Like” – ova slika nije nužna može biti i samo tekst..
Dobit ćete stranicu na kojoj će se vidjeti samo ta slika koja vas tjera da kliknete Like te nakon vašeg klika na Like pokazat će se “Klikni ovdje!” – naravno umjesto tog teksta možete zakačit recimo 10 slika ili nekakav paragraf teksta…

TEMU APP 100 E KUPON

Skuplja hrana je zdravija ili ne?

Skupljom hranom nikako ne bi trebali povezivati sa zdravom prehranom ili zdravijom hranom. Najvažnija odlika zdrave prehrane je raznolikost te

Prisiljeni ste na veće uplate

Potrošači koji su već opterećeni višim troškovima energije opterećeni su još jednim gubitkom na svojim financijama: višim minimalnim plaćanjima kreditnom

Zašto blog?

Za osobna poznanstva, veze i hobi. Osoba može kreirati blog o svojim svakodnevnim aktivnostima, što se događa s njegovim životom