HEKLANJE

Uređivanje slika, alati za obradu slika

I sami znamo da izgled bolje prodaje; dobro fotografiran proizvod, jasna i kvalitetna fotografija proizvoda te proizvod slikan iz nekoliko kuteva dobar su preduvjet za bolju prodaju u Vašem web shopu. Neki također trebaju editore za razne druge svrhe, u koju god skupinu spadate ovo je članak za Vas.
Za uređivanje slika postoje mnoga programska rješenja. Postoje alati koji su moćniji te se plaćaju, ali i sasvim solidne besplatne alternative.
Samo za Vas donosimo recenziju top 5 programa:
1) Photoshop CS5 (Adobe) – možete besplatno probati,ali se licenca za trajno korištenje plaća. Glavne značajke ovog programa su leće i filteri s kojima možete na računalu stvoriti sliku u digitalnom obliku koju ste prethodno zamislili u glavi. Adobe Photoshop ima tradiciju među programima za obradu slika već 20 godina,koriste ga profesionalni fotografi, dizajneri te umjetnici.
2) PicMonkey – možete koristiti za retuširanje fotografija, stvaranje kolaža te dizajniranje razglednica ili čestitki od vlastitih fotografija. PicMonkey također nudi različite filtere, okvire i teme. Besplatne mogućnosti zadovoljiti će svakog prosječnog korisnika, a za one koji žele više mogućnosti i dodataka postoji „Royal“ opcija koju će mjesečno plaćati.
3) PhotoScape – je izuzetno jednostavan za korištenje, ali je u istovremeno pun raznih mogućnosti. Uz klasično uređivanje i obrađivanje fotografija nudi mogućnosti prebacivanja fotografija iz „raw“ formata u „jpg“. Također je besplatan za korištenje.
4) Picasa – jedna od prvih stvari koji će ovaj mali fenomenalni program napraviti nakon što ga uploadate će biti svrstavanje Vaših fotografija sa računala, zatim će ih uploadati u svoje sučelje da bi ih kasnije lakše uređivali.Picasa Vam može pomoći da uklonite „crvene oči“, prepravite veličinu ili izrežete sliku. Picasa nema toliko funkcija kao Photoshop, no lako se koristi i savladava. Savršena je za nekoga tko želi urediti veći broj privatnih fotografija, a nema dovoljno iskustva da bi se koristio programom kao što je Photoshop.
5) IrfanView – nam pomaže da podešavamo boje, osvjetljenje i kontrast. Također možete dodati tekst na slike ili ukrasiti fotografiju vodenim žigom. Nudi nam još i značajke poput slideshowa te podržava većinu grafika, audio i video formata. Iako zadnji na našem popisu nikako nije i manje bitan. Ovaj alat je brz i inovativan besplatni grafički preglednik.

TEMU APP 100 E KUPON

Zaljevska obala za opuštanje

Obala Meksičkog zaljeva je opuštanje definirano obiljem aktivnosti na otvorenom. Utočišta na obali Meksičkog zaljeva pružaju priliku da dođete do