HEKLANJE

Pet savjeta za izgradnju dobrog kreditnog rezultata

TEMU APP 100 E KUPON

Poboljšati sebe uvijek je dobra stvar. Ako naporno napredujete u tome da postanete bolji javni govornik, možete sami napredovati. Vježbanje i odlasci u teretanu mogu vam pomoći da smršavite i imate figuru kakvu ste oduvijek željeli. Ali najbolja stvar od svega je poboljšanje i izgradnja vašeg kreditnog rezultata – to vam može pomoći da uštedite stotine i tisuće dolara na svojim najvećim kupnjama.

Nekima može biti teško održavati dobar kreditni rezultat, ali zapravo poboljšanje kreditne sposobnosti nije tako teško postići. Samo trebate biti strpljivi i naučiti nešto o sustavu kreditnog bodovanja i kako on funkcionira.



Osoba koja je strpljiva i voljna poboljšati svoj kreditni profil može to lako učiniti. Postoji pet stvari koje mogu slijediti kako bi poboljšali svoje kreditne rezultate.

1. S vremena na vrijeme provjerite vlastito kreditno izvješće. Potrebno je redovito provjeravati svoju kreditnu sposobnost i poduzeti korake za uklanjanje svih netočnosti u vašem kreditnom izvješću. Ponekad je loš kredit uzrokovan jednostavnim netočnostima u izvješću. Ako vidite nešto, odmah kontaktirajte svog vjerovnika i radite na ispravljanju pogreške što je prije moguće. Ostavljanje netočnosti u vašem izvješću se računa protiv vas.

2. Budite na vrijeme s plaćanjima. Doslovno, to znači da sve svoje račune morate platiti na vrijeme. Ako uvijek kasnite s plaćanjem, to će utjecati na vaše kreditno izvješće i rezultat. Također, naplate i bankroti imaju najnegativniji učinak na vaše kreditno izvješće. Sva izvješća, uključujući zakašnjela plaćanja, bilježe se i pišu u vašem kreditnom izvješću.

3. Naučite kako upravljati svojim dugom. Stanje kreditnog izvješća morate održavati na 35% raspoloživog kreditnog ograničenja. Pazite da uvijek pratite svoje račune i procijenite možete li i dalje podnijeti korištenje dodatnog kredita.

4. Izbjegavajte nepotrebne upite. Svaki put kad postavite upit, to je zapisano u vašem kreditnom izvješću. Čak i ako ne planirate otvoriti kreditni račun, evidencija vaših upita pokazat će koliko je često netko pogledao vaše izvješće i bacit će sumnju na vašu sposobnost plaćanja. Dakle, koliko god je to moguće, nemojte ispitivati svoje kreditno izvješće osim ako nije važno.

5. Dajte si vremena. Vrijeme se smatra jednim od najznačajnijih aspekata koji vam mogu pomoći u poboljšanju kreditne sposobnosti. Upravljanje vremenom je važno kako biste došli na pravi put i pokazali da možete odgovorno postupati sa svojim kreditom. Također možete zadržati čak i najstariji račun otvorenim kako bi vaše korištenje kredita izgledalo duže.

KAKO RADI DIGITALNI FOTOAPARAT?

U digitalnom fotoaparatu postoji senzor za snimanje fotografije. On je načinjen od osjetljivih ćelija. Na temelju jakosti primljene svijetlosti stvara