HEKLANJE

Plaže srednje Dalmacije

Srednja Dalmacije je najpoznatija i najveća hrvatska turistička i povijesna regija. Plijeni svojim ljepotama kako na otocima Vis, Hvar, Bol tako i u gradovima, Makarska, Split, Trogir, Omiš i drugi. U srednjoj Dalmaciji je jako razvijen turizam tako da srednja Dalmacija za vašu turističku destinaciju sigurno će biti puni pogodak. Obiluje sa mnogo lijepih plaža i svojom ljepotom i čistoćom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sitni prekrasni pijesak za odmaranje na suncu, igranje odbojke i mnoge druge sport.
Izdvojit ćemo neke od najpoznatijih plaža srednje Dalmacije kao što su plaže u Makarskoj. Makarska je gradić koji je smješten u uvali ispod planine Biokovo sa najčistijim morem na Mediteranu a ujedno i najposjećeniji grad srednje Dalmacije. Makarska rivijera je niz dugih šljunčanih plaža i prekrasne obale. Plaža. Porat jedna je sigurno od najljepših plaža otoka Biševa i malo povezana sa civilizacijom. Na njemu se nalaze mnogobrojne špilje do kojih možete doći brodicom a jedna od njih medvidina špilja koja je proglašena zaštićenim spomenikom prirode. Plaža Porta je idealno mjesto za porodice sa malom djecom radi razine mora. Na plaži se nalaze razni restorani i kafići ali i unajmiti ležaljke za cijeli dan.
Također borova šuma vam pruža mogućnost da se sakrijete od žarkog sunca. Plaža Dubovica je najljepša plaza na Hvaru, smještena u istoimenoj uvali koja je udaljena je 8 kilometara od grada Hvara. Idealna za obitelj sa djecom, ronjenje ali i za zabavu. Plaža Zlatni rat koja se nalazi na Braču, u turističkom naselju Bol. Jako je specifična jer zbog svoj dugog vrha koji se proteže prema moru mijenja svoj oblik zavisno od vjetra i valova i proglašena je jednom od najljepših plaža na svijetu. Ona je šljunčana plaža sa idealnim uvjetima za vodene sportove, razne sportske aktivnosti a posjeduje i svu potrebnu opremu koji možete unajmiti na plaži.

TEMU APP 100 E KUPON

Što bi Isus kupio za Božić?

Ovaj dokumentarac će vas jednostavno dobro nasmijati i zabaviti! Milijuni Amerikanaca panično trče u stampedu u shopping centre da bi

Abdominoplastika: zatezanje trbuha

Abdominoplastika ili “uvlačenje trbuha” je kozmetička operacija namijenjena ispravljanju izbočenog trbuha koji može biti posljedica slabih trbušnih mišića, povećanja tjelesne