HEKLANJE

Liposukcija lica

Liposukcija lica
Dijeta i tjelovježba mogu pomoći mnogim dijelovima tijela da uklone salo. No čini se da ništa od njih dvoje ne utječe na te masne naslage na licu. Ovdje se može shvatiti važnost operacije liposukcije lica. Liposukcija lica u većini slučajeva može napraviti dramatičnu promjenu u izgledu osobe uklanjanjem viška masnoće ispod obraza, brade i vrata.
Liposukcija lica
Mnogi mladi imaju donji dio brade koji s vremenom i povećanjem tjelesne težine postaje puniji, punašniji i zaobljeniji. Obrazi također mogu postati okrugliji ili izbočeniji. Vrat postaje deblji. Uklanjanje masnog tkiva uz pomoć operacije liposukcije lica uvijek pomaže u takvim slučajevima pružajući novi poboljšani izgled i mladićima i djevojkama.
Liposukcija lica i vrata je učinkovit liposukcijski postupak za uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga u donjoj površini vrata i predjelu vrata. Djelotvoran je i na području ispred ušiju.
Kod mlađih pacijenata za postizanje željenih rezultata u pravilu je dovoljan postupak liposukcije lica. Ali kod starijih pacijenata operaciju liposukcije lica potrebno je kombinirati s operacijom zatezanja lica, obrva, kapaka ili nosa za optimalne rezultate. Ponekad se postupak liposukcije također može izvesti zajedno s implantatima za bradu ili obraze.
Postupak liposukcije
Kirurgija liposukcije zapravo je zahvat plastične kirurgije koji preoblikuje dio tijela uklanjanjem neželjene masnoće usisavanjem iz određenih masnih džepova. Osim liposukcije lica, područja vašeg tijela s kojih se masno tkivo može ukloniti su trbuh, bokovi, stražnjica, bedra, koljena, nadlaktice.
U originalnom postupku liposukcije masne naslage uklanjaju se cjevčicom ili kanilom spojenom na vakuumski uređaj ili dugom štrcaljkom. Ali u modificiranom postupku lipoplazije koristi se tumescentna tehnika. U ovoj tehnici ciljano masno tkivo ubrizgava se fiziološkom otopinom i velikom količinom anestetičke tekućine prije izvođenja operacije liposukcije. Ubrizgana tekućina uzrokuje da dijelovi masnoće nateknu i postanu čvrsti ili “tumesced”. Prošireni odjeljci za masnoću omogućuju liposukcijskoj kanili da glatko putuje ispod kože dok se masnoća uklanja.
Dobar kandidat za liposkuciju
Dobar kandidat za lipoplastiku je osoba normalne težine i čvrste, elastične kože s džepovima viška masnoće na određenim dijelovima tijela. Liposukciju također plastični kirurg lica može smatrati dobrom opcijom za poboljšanje ravnoteže lica smanjenjem masnih naslaga na bradi, obrazima ili vratu.

Inicijalne konzultacije s plastičnim kirurgom uvijek pomažu pronaći najbolji postupak liposukcije za vas. Liposukcija lica obično se radi ambulantno i pacijenti odlaze kući ubrzo nakon završetka postupka liposukcije. Vidljive su manje modrice i otekline unutar i oko područja liposukcije. Ali normalan izgled se postiže unutar pet do sedam dana. Nitko neće imati ništa protiv blage nelagode ili boli zbog rezultata koje nudi operacija liposukcije.



TEMU APP 100 E KUPON

Zaslužujete više novca!

Zaslužuješ više novca. Svi čine. Previše radimo da bismo bili plaćeni samo onoliko koliko trenutno primamo. Nije prijevara. To je

Kratka povijest podcastinga

Jeste li se ikada zapitali o evoluciji podcasta? Iako je podcasting relativno mlada tehnologija, još uvijek ima prilično fascinantnu iako