HEKLANJE

Kolika je dobra prosječna plaća u Zagrebu

TEMU APP 100 E KUPON

Zagreb je grad s prosječnom plaćom od oko 9000 hrvatskih kuna (1180 eura), no plaće mogu dramatično varirati ovisno o iskustvu i vještinama. Ako želite zaraditi najbolju moguću plaću, na raspolaganju su vam brojne mogućnosti, uključujući rad u privatnom sektoru ili u visoko traženom području kao što je tehnologija ili inženjerstvo.

Prosječna mjesečna neto plaća isplaćena po zaposlenom u pravnim osobama Grada Zagreba za kolovoz ove godine veća je za 7,2 posto u odnosu na kolovoz 2021.



U usporedbi s prosječnom mjesečnom plaćom u Hrvatskoj za kolovoz koja je iznosila 7679 kuna , prosječna plaća u Zagrebu bila je viša za 1.165 kuna.

Prema podacima Odjela za statistiku Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada, najviša prosječna mjesečna neto plaća u pravnim osobama za kolovoz isplaćena je u djelatnosti vađenja sirove nafte i prirodnog plina, u iznosu od 16.083 kune.<

Najmanja plaća u proizvodnji kožne galanterije iznosi 4969 kuna.

Prosječna mjesečna bruto plaća zaposlenih u pravnim osobama Grada Zagreba za kolovoz 2022. porasla je za 7,8 posto te je dosegnula 12.367 kuna. To predstavlja nominalno povećanje u odnosu na isti mjesec prethodne godine.

Vodič za kupnju ručnog pos skenera

Svaki dan se milijarde proizvoda skeniraju na blagajnama maloprodajnih trgovina. Ovi maloprodajni objekti uključuju trgovine mješovitom robom, robne kuće, trgovine