HEKLANJE

Kako dodati posebne dodatke ažuriranim frizurama

Ako želite stvoriti poseban i dramatičan izgled za tu posebnu priliku, posljednja stvar koju želite učiniti je izgledati kao lutka Barbie koja se reza za kolačiće kada je u pitanju vaša frizura. A istina je da su mnoge vaše formalne frizure vjerojatno bile upravo to, točne replike stilova koji su se nosili u svakoj posebnoj prigodi godinama unazad. Ali ne mora biti tako. Za svaku svečanu prigodu možete napraviti drugačiju i uzbudljivu novu frizuru, čak i ako znate kako napraviti samo jednu vrstu svečane frizure.

Vidite, ključ za stvaranje drugačijeg izgleda leži u detaljima. Svoju kosu zapravo možete oblikovati na francuski način, a da dvaput ne izgledate isto ako dodate posebne detalje i elemente svom stilu. Evo kako:



• Ispravite umjesto kovrčanja – U mnogim podignutim frizurama slobodni komadi se uvijaju uvijačem. Možete jednostavno promijeniti svoj izgled tako da glačalom zagladite ove komade umjesto da ih skupite. Možete čak naizmjenično koristiti glačalo i glačalo za stvaranje dramatičnog učinka.

• Ostavite dijelove slobodnima za efekt – Također možete eksperimentirati tako da ostavite različite dijelove podignute kose slobodnima. Na primjer: pokušajte ostaviti ˝” dio kose oko cijele linije kose bez dizanja. Povucite kosu u jednostavan konjski rep. Zatim uzmite ½” pramenove slobodne kose i iskrižajte ih u obliku košare na vrh podignute kose. Pričvrstite na mjesto i stvorili ste jedinstven izgled uz malo truda.

• Upotrijebite dodatke – korištenjem jednostavnih dodataka kao što su ekstenzije za kosu različite boje od vaše kose i vrpce, možete dodati mnogo zanimljivosti svojoj podignutoj frizuri. Jednostavno umetnite male pramenove kose ili vrpce u svoj stil kako biste stvorili dašak boje i dramatičnost. Možete ih uskladiti bojom sa svojom haljinom ili koristiti prirodne boje koje će pristajati vašoj boji kose.

• Cvijeće – Umetanje malog cvjetnog dodatka u podignutu kosu također je dobra ideja sve dok ne pretjerujete s njim. Odaberite vrlo male cvjetove i koristite ih štedljivo. Ako ih koristite previše, izgledat ćete poput cvjetnog aranžmana. Upamtite, dodaci se koriste da dopune vaš stil, a ne da ga nadjačaju.

Osim ovih ideja, postoji mnogo drugih s kojima možete eksperimentirati. Samo zapamtite da male promjene čine veliku razliku kada je u pitanju dodavanje posebnog pečata vašoj podignutoj kosi. Dakle, čak i ako nemate puno kreativnosti i talenta, još uvijek možete stvoriti prekrasne frizure na kojima će vam pozavidjeti svi koji ih vide.

TEMU APP 100 E KUPON

Zarada novca prodajom muzike

Jednostavno volimo pisati o ovakvim web sajtovima gdje prilika za internet zaradu nije upitna. Raditi nešto što volite I zarađivati