HEKLANJE

Zarada novca prodajom muzike

TEMU APP 100 E KUPON

Jednostavno volimo pisati o ovakvim web sajtovima gdje prilika za internet zaradu nije upitna. Raditi nešto što volite I zarađivati novac od toga je najbolja stvar koju čovjek može postići u životu. Kada imate nešto za ponuditi drugima I učiniti njihov život dosta lakšim I ljepšim, to je nešto o čemu ćemo uvijek pisati I boriti se za to. Muzika je jedan oblik umjetnosti koji će uvijek imati mjesto u mom srcu, bez muzike ne bi imao inspiraciju da motiviram sebe. Čudno je kako na ljude utiče muzika, oni se smiju, plaču, misle duboko, možda I nije čudno, možda nam to pokazuje da mi ljudi trebamo dobru muziku I dobre muzičare I umjetnike da bi nešto shvatili I otvorili sebi oči. Zato ja podržavam ovaj oblik zabave, kao I mnogi drugi naravno, I zato vam pišem o ovoj web stranici gdje možete zaraditi novac prodajom muzike.

O stranici

Stranica se zove restorm.com, mjesto gdje će vaša muzika postati popularnija, mjesto gdje će vaši snovi I stvarnost se spojiti u jedno. Sa njihovim profesionalnim I potpuno besplatnim alatkama, možete zaraditi novac online, privući više pažnje za vašu muziku, I odmah uštediti vrijeme. Restorm.com spaja sve umjetnike muzičke industrije.



Kako zaraditi novac prodajom muzike?

Gore navedena web stranica će vam pružiti vaš online shop, gdje možete prodavati vašu muziku I zaraditi novac. Oni uzimaju samo 10% što je bolje nego bilo koji drugi sajt koji poznajem.
Vaš shop možete postaviti gdje želite, na blog, fan stranicu, jednostavno je… samo copy&paste. Oni će vam pomoći licencirati vašu muziku za komercijalnu I privatnu upotrebu, tako da vi o tome ne trebate brinuti. Novac ide direktno vama I automatski se pravi ugovor koji garantuje sigurnost za obe strane. Restorm.com će vam pomoći da konektujete Facebook, Myspace, SoundCloud, YouTube ili Twitter account na vaš restorm.com profil, tako da ne trebate ažurirati svaku informaciju o vašim pjesmama I koncertima na svakoj mreži posebno.

Facebook App – solucija za prodaju muzike na Facebooku

Ekipa sa restorm.com je napravila aplikaciju koja vam pomaže da prodajete muziku direktnu na Facebooku. Aplikacija vam dozvoljava da prodajete pjesme I albume direktno fanovima bez ikakve redirekcije. I 90% zarade ide pravo na vaš account, vaši fanovi samo trebaju kliknuti da kupe I to je to. Možete ponuditi svaki od vaših albuma za streaming, download ili za prodaju. Postoji još opcija kao što je booking, statistika I još mnogo toga, sve što trebate uraditi jested a odete na web stranicu I uvjerite se sami. I na kraju za vas smo ostavili video da bi bolje shvatili o čemu je riječ.

Gdje prodati svoju muziku?

Pored gore navedene stranice gdje smo vam objasnili da zarada prodavanjem na internetu nije nemoguća, Restorm.com predstavljamo vam još nekoliko njih…

  • iTunes – dozvolite da milioni ljubitelja muzike kupe vaše pjesme.
  • TuneCore – Kao servis za digitalnu muzičku distribuciju, u mogućnosti ste prodati vašu muziku online u par jednostavnih koraka. Zadržite svoja autorska prava.
  • AmazingTunes – Prodaja vaše muzike trebala bi ići direktno k vašim fanovima bez dosadnog middle-mana. Kada prodate vašu muziku na amazingtunes.com dobivate 100% profita od prodaje I nova cod vaših fanova ide direktno u vaš novčanik.
  • Vibedeck – Prodajte vaše pjesme online I profitirajte 100%
  • Discogs –  Odlično mjesto za prodaju muzike, uzimaju proviziju ali ne veliku, 6-7%.
  • Payloadz – Prodajte svoju muziku, software I još mnogo toga.
  • AudioJungle – Na AudioJungle možete kupiti I prodati muziku I zvučne efekte.

Može li reklamna kampanja biti posao?

Imati wellness kućnu tvrtku vrlo je isplativo područje za poduzetnike. U wellness industriji imate mogućnosti izravne prodaje, sajmova, buvljaka, višerazinskog