HEKLANJE

Može li reklamna kampanja biti posao?

TEMU APP 100 E KUPON

Imati wellness kućnu tvrtku vrlo je isplativo područje za poduzetnike. U wellness industriji imate mogućnosti izravne prodaje, sajmova, buvljaka, višerazinskog marketinga, pridruženih članstava, pa čak i e-trgovine. Ono što možda ne shvaćate je da možete stvoriti dosta pasivnog prihoda od oglasnih kampanja za svoj wellness kućni posao. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u ovom području potencijalnog prihoda od vašeg wellness poslovanja kod kuće.

Da biste bili uspješni s reklamnom kampanjom, prvo morate imati web-stranicu neke vrste koja nudi wellness proizvode ili usluge koje nudite. Možete čak imati web stranicu koja ima slike s vaših sajmova i štandova s buvljaka.



Možda prodajete izravno ljudima u svom području, a ne online uopće, web stranica s vašim poslovnim podacima i popisom vaših proizvoda vrlo je korisna za klijente.

Nakon što izradite svoju web-lokaciju za e-trgovinu ili poslovnu web-lokaciju, morat ćete postaviti račun za postavljanje oglasa na svoju web-lokaciju. Prilično je jednostavno postaviti svoj račun i potvrditi sve svoje podatke. Nakon što je račun postavljen, otići ćete u područje za izradu oglasa. Možete odabrati veličine, boje, slikovne oglase, tekstualne oglase, pa čak i kombinaciju slika i teksta.

Nakon što napravite sve odgovarajuće odabire na računu oglasne kampanje, bit ćete preusmjereni na stranicu koja pruža skriptu za pokretanje oglasa. Kopirajte ovu skriptu i spremite je u TXT datoteku na svoje računalo. Ili sami zalijepite skriptu na vrh svojih stranica ili neka vaš programer to učini za vas. Skripte su osmišljene za preuzimanje sadržaja sa svake stranice i postavljanje besplatnih oglasa koji će privući pozornost vaših posjetitelja.

Svaki put kada vaši posjetitelji kliknu na oglas, ostvarit ćete pasivnu zaradu od oglasnih kampanja za svoj wellness home business. Također možete postaviti tako da imate okvir za pretraživanje na svojoj stranici i svaki put kada posjetitelj pretražuje, dobit ćete pasivni prihod.

Zatim ćete htjeti razviti sadržaj za svoju web stranicu. Imajte na umu da što više stranica imate na svojoj web stranici s ovim oglasima, to su veće šanse da posjetitelji kliknu na njih i za vas generiraju pasivni prihod. Doslovno se radi o brojkama kada je u pitanju ova vrsta pasivnog prihoda. Web mjesto koje ima 200 stranica imat će 200 do 600 oglasa za cijelo web mjesto, a ono koje ima 4 stranice imat će 4 do 12 oglasa za cijelo web mjesto.

Imate veće šanse da posjetitelj klikne oglase s više oglasa. Jedan od načina za stvaranje sadržaja za vaše web mjesto je pružanje kratkih i zanimljivih članaka koji nadopunjuju vaše wellness proizvode ili usluge. To možete učiniti čak i ako je vaša stranica poslovna. Steći ćete reputaciju pružatelja korisnih informacija i poznavanja industrije, kao i dodatnih stranica za postavljanje oglasa na vaše web mjesto za moguće klikove.

Posljednji korak u stvaranju pasivnog prihoda od oglasnih kampanja za vaš wellness kućni posao je obznana da je vaša stranica na internetu. Možete koristiti forume, usmenu predaju i povratne veze kako biste to uspješno učinili. Ne želite koristiti programe ili grupe koje plaćaju članovima ili članovima daju kreditne bodove za posjet vašoj stranici jer će to poništiti vašu oglasnu kampanju.