HEKLANJE

Što je blog i zašto bih ga trebao imati? – Korištenje blogova za generiranje poslovanja

TEMU APP 100 E KUPON

 
Većina ljudi na internetu je u nekom trenutku naletjela na blogove. Blogovi su jednostavno internetski časopisi koji bilježe sve što je piscu na umu u danom trenutku. Blogovi obično napisani u neformalnom tonu, čitaju se kao da pisac prijateljski razgovara sa svojim čitateljima. Iako su blogovi eksplodirali u popularnosti, malo trgovaca na mreži razumije da blog može biti vrlo učinkovit način za povećanje prodaje za svoje e-poslovanje.
Početak rada
Najlakši način za pokretanje bloga je s besplatnom komercijalnom uslugom, kao što je http://Blogger.com ili http://BlogSpot.com. Sve što trebate učiniti je samo postaviti račun i početi blogati. Da biste stvorili blog koji se nalazi na vašoj web stranici, možete otići na wordpress.org i preuzeti besplatan software.
Potrebno je vrijeme da se izgradi baza odanih čitatelja, ali možete početi usmjeravati promet na svoju web stranicu povezujući se s relevantnim blogovima. Povežite samo na blogove sa sadržajem koji je koristan i zabavan za vaše klijente. Zatražite da pogledaju vaš blog i razmislite o povezivanju s vama.
Za svoju stranicu za prodaju proizvoda ne morate pisati blog o samom proizvodu. Blog o stvarima u vezi s vašim proizvodom. Ako prodajete opremu za kampiranje, napišite blog o najboljim kampovima u zemlji, svom pješačkom izletu ili najboljem godišnjem dobu za posjet nekom mjestu. Možete učiniti da se vaši kupci osjećaju osnaženim ako ih informirate da donose vlastite odluke, umjesto da ih samo udarate po glavi, govoreći: ‘Ovo je sjajan proizvod ! Trebao bi ga kupiti!’”
Prednosti bloganja
Osim što educira vaše gledatelje, vaš blog vam pruža nekoliko prednosti:
Poznati ton bloganja stvara prozor za kupce da vide da iza vaše stranice stoji stvarna osoba. Internet je neosoban prodajni medij, ali osobna priroda blogova stvara element povjerenja kupaca i lojalnosti vašem brendu.
Dijeleći svoje dragocjeno znanje, svojim klijentima dajete razlog da ostanu i da se vrate. Provjerena je činjenica da što više vremena korisnik provede na stranici, veća je vjerojatnost da će nešto kupiti. Što se više čitatelji vraćaju po vašu stručnost, to više povećavate svoju prodaju.
Dobijte povratne informacije o svojim proizvodima, svojoj web stranici i korisničkoj službi. Dopustite svojim korisnicima da ostavljaju komentare i saznaju koje promjene bi željeli vidjeti ili koje proizvode bi željeli da nosite.
“Blogiranje je alat koji vam omogućuje komunikaciju s bazom korisnika na način koji je daleko intimniji od mjesečnog e-biltena.”

Kofein uzrokuje bore

Ako imate namjeru održati zdravu kožu bez bora, trebate reformirati svoje tijelo iznutra prema van. Dobar početak je suzdržavanje od