HEKLANJE

Laički vodič kroz estetsku kirurgiju

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko želi biti lijep. Ako su već lijepe, žele postati još ljepše. Sve veća potražnja za savršenom ljepotom i napredak tehnologije u medicini iznjedrili su estetsku kirurgiju. Estetska kirurgija je kirurška metoda kojom poboljšavate svoj fizički izgled. To se može učiniti kako bi se ispravio vaš izgled koji je pretrpio štetu nakon nesreće ili kako bi se jednostavno poboljšale vaše crte lica i fizičke crte koje s godinama slabe.

Tko koristi estetsku kirurgiju?
Skoro svatko tko želi popraviti svoj izgled odlazi na estetsku operaciju. Nije ograničeno samo na žene. Prema istraživanju 11% muškaraca također se odlučuje za estetsku kirurgiju. To može biti bolan i skup postupak. To nije pokriveno vašom policom osiguranja. Stoga se estetska kirurgija smatra domenom bogatih i slavnih.



Gdje to mogu obaviti?
Provjerite svoje lokalne popise ili pitajte svog obiteljskog liječnika za poveznice do dobrog i poznatog plastičnog ili kozmetičkog kirurga. Uvijek provjerite je li kirurg certificiran od strane Američkog odbora za plastičnu kirurgiju ili Američkog odbora za estetsku kirurgiju.

Što trebam proći?
Svi se boje operacije. Još više ako se radi na području vašeg lica. Pitajte liječnika o prednostima i manama postupka. Pitajte ga za njegovo iskustvo na terenu. Svaka estetska operacija može imati određene rizike. Uvijek je dobro razjasniti cijeli postupak prije nego što počnete.

Pitajte liječnika koliko dugo trebate biti odsutni s posla, hoće li to biti bolno i o najboljem i najgorem scenariju nakon estetske operacije. On može imati album sa slikama prethodnih pacijenata ako su mu dali dopuštenje da ga koristi. Pogledajte slike prije i poslije da biste dobili kratku ideju o tome kako biste mogli izgledati nakon estetske operacije.

Što ne čini?
Zapamtite, zatezanje lica ili operacija nosa ne mijenja osobu u vama. Iznutra ste još uvijek ista osoba.

Što je mineralna šminka?

Mineralna šminka je najnovija stvar i temelji se na najstarijim stvarima. Kao potpuno prirodna šminka, ova šminka koja sadrži minerale

Savjeti za kupnju auto opreme

Neki od savjeta za kupnju auto opreme namijenjeni su ljudima koji žive u hladnim klimatskim područjima, gdje tijekom zime pada