HEKLANJE

Konsolidirajte dug kreditne kartice – najbolji način za smanjenje dugova

TEMU APP 100 E KUPON

Ne postoji brz način za smanjenje dugova po kreditnoj kartici. Unatoč tome, oni koji zacrtaju realnu strategiju za smanjenje dugova i drže se tog plana, postupno će smanjivati stanje na kreditnoj kartici.

Potrošači imaju nekoliko opcija za otplatu dugova po kreditnoj kartici. Međutim, to ne znači da ravnoteža čudesno nestaje. U većini slučajeva potrošači jednostavno premjeste novac i plate dug na druge načine. Evo nekoliko savjeta o načinima konsolidacije dugova i isplate stanja kreditne kartice.



Refinancirajte stambeni hipotekarni zajam

Uz niske stope hipoteka, sada je najbolje vrijeme za refinanciranje hipoteke s visokom kamatnom stopom. Refinanciranje pruža savršenu priliku vlasnicima kuća da zaključaju fiksnu stopu. Osim toga, vlasnici kuća imaju mogućnost posuđivanja iz vlastitog kapitala i korištenja novca za otplatu potrošačkih dugova.

Isplatno refinanciranje će povećati ukupni hipotekarni saldo. Ako posuđujete 15.000 dolara iz kapitala kuće, taj se iznos umata u novu hipoteku. Dakle, ako je staro načelo hipoteke iznosilo 130.000 USD, novo načelo hipoteke će se povećati na 145.000 USD.

Osobni zajam za konsolidaciju duga

Zajmovi za konsolidaciju duga učinkovit su način smanjenja i uklanjanja dugova. Iako ova strategija jednostavno premješta dug na drugog vjerovnika, konsolidacija duga ima nekoliko prednosti.

Za početak, kamatna stopa na kredite za konsolidaciju duga znatno je niža od većine kreditnih kartica. Uz nižu stopu, potrošači imaju niže mjesečne uplate. Nadalje, veći postotak mjesečne uplate primjenjuje se na glavno stanje.

Mnoge kreditne institucije nude zajmove za konsolidaciju duga. U većini slučajeva potreban je kolateral. Ako je vaš kreditni rejting vrlo visok, zajmodavac može odobriti neosigurani zajam za konsolidaciju duga. Međutim, budite spremni platiti višu kamatu.



Osigurani zajmovi za konsolidaciju duga nude najbolje stope i uvjete. Različite vrste osiguranih zajmova za konsolidaciju duga uključuju zajmove zaštićene pravom vlasništva nad vozilom ili zajm za kapital nekretnine.

Konsolidirajte dugove prijenosom stanja

Ako imate tri kreditne kartice s iznimno visokim stopama, razmislite o kombiniranju sva tri stanja na jednoj kreditnoj kartici. Mnoge kreditne kartice za prijenos stanja nude nula posto kamata na određeno vremensko razdoblje. Ako ozbiljno razmišljate o smanjenju duga, prijavite se za prijenos stanja i iskoristite nisku početnu stopu. Međutim, izbjegavajte kašnjenja ili preskočena plaćanja. Oni će vjerojatno poništiti razdoblje nula posto kamata, u kojem zajmodavac može naplatiti mnogo višu stopu.



Akupresura za lice

U posljednjih dvadesetak godina postala je popularna alternativna medicina iz Azije. Akupresura za lice novi je pristup koji je došao

Izrada web stranice za posao…

Izrada poslovnih web stranica ne mora biti stresan proces. Zapravo, može biti ugodno ako slijedite jednostavan proces donošenja odluka… 1.