HEKLANJE

Izrada web stranice za posao…

TEMU APP 100 E KUPON

Izrada poslovnih web stranica ne mora biti stresan proces. Zapravo, može biti ugodno ako slijedite jednostavan proces donošenja odluka…

1. KORAK – ODGOVORITE NA KLJUČNA PITANJA



Postoje 3 pitanja koja biste si trebali postaviti prije nego što se upustite u njih:

1. Koliki je budžet za moju web stranicu?

2. Koliko vremena moram potrošiti na ovaj projekt?

3. Koja je moja razina tehničkog iskustva?

Odgovorima na ova pitanja, ostatak procesa donošenja odluka bit će puno lakši. Dakle, odvojite trenutak i odgovorite na ova ključna pitanja ako planirate izraditi web stranicu…

…Glazba za razmišljanje…

Sada kada imate neke jasne smjernice o tome što možete doprinijeti u smislu vremena, novca i stručnosti – moramo usporediti vaše odgovore s različitim dostupnim opcijama izrade web stranica.



2. KORAK – PREGLEDAJTE IZBORE

Kada dođe do toga, imate 3 izbora ako želite izraditi web stranicu –

Opcija 1 – Angažirajte profesionalnog dizajnera web stranice



Iako su dostupni neki fantastični dizajneri, postoje tri čimbenika koji mogu potkopati vaš uspjeh kada koristite njihove usluge:

• ISPUŠAVANJE TROŠKOVA
• NESPORAZUMI
• NEDOSTATAK KONTROLE

5 NAČINA DA IZBJEGNETE OVE ZAMKE…



1. Odaberite dizajnera s određenim paketom cijena ili postavite jasan proračun

2. Provjerite je li sve dokumentirano kako biste izbjegli nesporazume

3. Pronađite dizajnera koji je lako dostupan i nudi uslugu ažuriranja

4. Pogledajte prethodni rad dizajnera prije nego što napravite izbor

5. Odaberite dizajnera s kojim se dobro slažete – vjerujte svom instinktu!

ZAKLJUČAK: Korištenjem profesionalnog dizajnera možete postići izvanredne rezultate, samo se trebate pridržavati stare izreke – očekujte najbolje, ali planirajte najgore. Trošak je važan faktor kod ove opcije – očekujte da ćete potrošiti u tisućama, a ne u stotinama.

Opcija 2 – Kupite paket hostinga temeljen na podršci (uradi sam uz upute)

Ako želite stvoriti profitabilnu web stranicu, onda nema boljeg programa za početnike od SiteBuildIt. Po mom mišljenju, nudi najopsežniji hosting paket temeljen na podršci kada je u pitanju izrada poslovnih web stranica.

Samo bih volio da sam ranije otkrio SBI…

Moje osobno putovanje s poslovnim web stranicama bilo je skupo, dugotrajno i frustrirajuće – html vodiči, paketi web stranica teški za navigaciju, tisuće dolara, nesporazumi s dizajnerima, stres itd…

Srećom, dok sam istraživao neke opcije web stranice za klijenta, otkrio sam SiteBuildIt. Ljepota SiteBuildIt-a je u tome što ne samo da imate na raspolaganju čitav niz alata za izradu weba i optimizaciju – imate i priručnik o tome kako napraviti web stranicu koja će vam donijeti novac. Od pronalaženja isplative ideje, do generiranja ključnih riječi s njihovim softverom BrainStormIt, do izrade web stranica koje će biti visoko rangirane u tražilicama – to je sve u jednom programu.

PRETHODNA PRODAJA = MAKSIMIZACIJA PROFITA

Proces SiteBuildIt (naveden u izuzetno opsežnom i lako razumljivom Vodiču za radnje) naglašava važnost predprodaje potencijalnim klijentima pružanjem visokokvalitetnog sadržaja. To je razlika koju većina vlasnika tvrtki ne uspijeva shvatiti – stvaranje web stranica s lošim sadržajem, slabim prometom i ograničenim mogućnostima zarade. Slijedeći SiteBuildIt program sigurni ste da nećete napraviti iste greške kao ja!

Iako je SiteBuildIt fantastičan proizvod, važno je uzeti u obzir da biste mogli prerasti njegovu funkcionalnost, osobito ako želite prijeći na naprednije skriptiranje (npr. upravljanje člancima uživo itd.). Neki komentari objavljeni na forumima i u recenzijama sugeriraju da SiteBuildIt može biti previše restriktivan u smislu njegove funkcionalnosti. Na primjer, nemate izravan pristup poslužitelju na kojem se nalazi vaša stranica i stoga ne možete raditi što želite.

ZAKLJUČAK: Ako biste željeli program za izradu web stranice s naglaskom na podršci i voljni ste slijediti korisniku prilagođen “10-dnevni akcijski vodič” (dostupan u video i pisanom obliku), onda je SiteBuildIt izvrsno mjesto za pokretanje poslovne web stranice . Važno je upamtiti s ovom opcijom da još uvijek treba vremena za izradu stranice – oni to ne rade umjesto vas!

Opcija 3 – DIY web mjesto (upotrebom kombinacije alata za hosting i vanjskih paketa)

U redu, prijeđimo na matice i zavrtnje DIY web stranica –

Napraviti fantastičnu poslovnu web stranicu s ograničenim iskustvom nije lako, ali je ostvarivo, pogotovo ako koristite prave alate od samog početka. Štoviše, to je vrijedno iskustvo, osobito ako želite izraditi više web stranica ili izgraditi carstvo temeljeno na webu!

Što će vam trebati da biste uspjeli?

• Vrijeme i strpljenje
• Razumne računalne vještine
• Proračun – cca 500 USD.
• Set kvalitetnih alata

Učenjem vještina za izradu vlastite poslovne web stranice moći ćete nadograditi svoju web stranicu novim i poboljšanim alatima čim postanu dostupni. Nadalje, moći ćete unositi izmjene na svoju stranicu kada VI to želite – ne kada je vaš dizajner dostupan! (= više kontrole)

Srećom, DIY alati za web stranice koji su trenutačno dostupni znatno olakšavaju izradu vlastite web stranice u usporedbi s prije 10 godina kada ste morali razviti dobro razumijevanje kodova kao što je html prije nego što ste uopće mogli pomisliti na izradu vlastite web stranice.

Na primjer, softverski programi kao što su WordPress i ArticleLive omogućuju vam jednostavno upravljanje sadržajem i pomažu vam da vaša stranica izgleda fantastično! Nadalje, oba nude niz izvrsnih vodiča za izradu web stranica koji će vam pomoći na tom putu.

ZAKLJUČAK: DIY web stranice mogu oduzeti značajnu količinu vremena i energije. Međutim, brojni programi koji su danas dostupni uvelike olakšavaju DIY. Nadalje, iskustvo izrade vlastite web stranice iznimno je korisno – kao i većina kreativnih procesa – očekujte da ćete usput počupati koju dlaku!

3. KORAK – NAPRAVITE IZBOR

U ovom trenutku, nadamo se da ćete moći donijeti odluku o tome kako želite izgraditi svoju poslovnu web stranicu. Da biste pročitali recenzije o nekim od gore navedenih proizvoda, posjetite BusinessBootCamp.net.au.

Bloganje 101

Ako je pisanje umjetnost, onda je bloganje jedan od načina korištenja riječi za stvaranje umjetnosti. To je zato što su