HEKLANJE

Akupresura za lice

TEMU APP 100 E KUPON

U posljednjih dvadesetak godina postala je popularna alternativna medicina iz Azije. Akupresura za lice novi je pristup koji je došao na scenu i o kojem vrijedi razgovarati.

Akupresura za lice



Vrijeme uzima danak na našim tijelima, posebno na našim licima. Jednostavno nema skrivanja oštećenja od sunca, bora i tako dalje. Mnogi ljudi traže rješenje u kirurškim liftovima. Drugi su, međutim, nervozni zbog invazivne prirode operacije, mogućih nuspojava ili cijene. Moguća alternativa za one koji ne trebaju intenzivan popravak je akupresura.

Rezultati koje ćete dobiti od seanse akupresure neće biti tako dramatični ili dugotrajni kao oni od tradicionalnih kirurških opcija. Postupci akupresure trebali bi biti holistička alternativa kirurškom zahvatu usmjerena na masažu, ali ih ne treba promatrati na istoj razini. Akupresura je drevna kineska vještina primjene pritiska na određene točke na tijelu. Vjeruje se da to omogućuje veći protok krvi i energije u područje koje je pritisnuto, što može odgovarati drugim dijelovima tijela. Rezultati akupresure već su stoljećima vidljivi od strane onih koji se bave ovim zanatom.

Akupresura lica iskorištava prednost pritiskanja ovih točaka na licu i stoga omogućuje dodatni protok krvi i kisika u ta područja. Time se zatežu područja koja se masiraju i pritiskaju, ostavljajući klijentu opušten mladenački izgled. Područje lica se masira i stimulira laganim pritiskom, što ne samo da poboljšava cirkulaciju lica, već pomaže i u čišćenju limfnog sustava lica. Ova tehnika također stimulira temeljni kolagen na licu, što mu omogućuje da se opusti i eventualno brže regenerira, čineći mladolik izgled koji dobivate akupresurom dugotrajnim.

Akupresurni tretman lica ne smatra se medicinskim postupkom, ali je certificirana praksa Nacionalnog odbora za certifikaciju terapeutske masaže i tijela. Smatra se da je intenzivniji od tradicionalnog tretmana lica koji obično izvode kozmetičari. Neki će masažni terapeuti preporučiti više od jedne sesije akupresure kako bi postigli potpune rezultate, a vi ćete se htjeti posavjetovati sa svojim terapeutom za najbolji postupak za vaše lice.

Zahvati na licu sve su češći ovih dana, ali postoje nekirurške opcije ako još niste spremni za nož. Akupresurna sesija može vam dati mladenačkiji sjaj bez operacije ili bilo kakvih nuspojava. Dobivate i bonus opuštajuće tehnike akupresure. To je izvrstan kompromis za one koji trebaju samo malu pomoć u odjelu za starenje lica.