HEKLANJE

Kako ukrašavanje i organiziranje mogu pomoći vašem zdravlju

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo područje kućnog života razlikuje se od ostalih po tome što uključuje sva osjetila i utoliko je uspješno, izazivajući različite emocije. Dekoriranje zapravo nije hobi, niti je samo aktivnost; to je pokretačka snaga mnogih ljudi da žive u ugodnom i ugodnom okruženju dok se regeneriraju iz stresnog svijeta.
Ipak, uređenje samo po sebi nije ni približno toliko zadovoljavajuće kao imati organiziran dom koji je bogat lijepim detaljima. Dekoriranje i organiziranje idu ruku pod ruku, kao jedan-dva puna dovršetka doma.
U nastojanju da vas motiviramo na akciju, upotrijebite ove prijedloge da vam pomognu na putu do organiziranog doma ovog proljeća i ljeta.
Ako ste poput moje drage majke i još uvijek imate novine iz 1978. jer ih niste sve pročitali: nemojte hodati, TRČITE do sanitarnog odjela i iznajmite industrijski kontejner za smeće da ga ostavite na prilazu na tjedan dana.
Dajem vam dopuštenje da više puta dodirnete svoju pristiglu poštu i papire – samo ako je drugo “dodirivanje” na putu do kontejnera.
Znate onu hrpu “stvari za arhiviranje” koja stalno raste? Pogodite što – bacite i to. Uvijek možete ispisati drugu kopiju ili poslati po informacije. preko interneta. (Ovo dolazi od kćeri papirnatog čudovišta…)
Dva puta godišnje mama bi me natjerala da isprobam odjeću za nadolazeću sezonu. Ona bi uvijek izabrala hladna jutra da isproba ljetne stvari, a najtopliji dan u povijesti da obuče vunenu i flanelsku odjeću… (Ako vam vaša djeca daju navalu za isprobavanje odjeće u udobnosti klima-uređaja, možete ovo upotrijebiti kao vlastiti primjer .) Ako niste nešto odjenuli u vremenu koje vam je trebalo da dobijete drugo dijete, vjerojatno se ne isplati za to vješati (osim, naravno, ako je kontejner pun).
Iskoristite sjajan savjet koji sam upravo otkrio: odaberite tri večeri tjedno da isprobate 5 predmeta u ormaru, a zatim otiđite do svoje komode i učinite istu stvar. Ovom brzinom prosječna Amerikanka bi trebala moći proći kroz svu svoju odjeću za otprilike 3 godine, 9 mjeseci i 14 dana. Nema potrebe za brigom, tada će biti druga sezona!
Možete pokušati “ograničiti” broj igračaka s kojima se igraju svaki mjesec i voziti ih biciklom do i iz garaže kako bi vaši mališani dobili raznolikost.
To zahtijeva previše truda. Samo sam zaprijetio svojim dječacima ako ostave igračke na podu prije spavanja, sutra će biti u kontejneru (igračke, glupo!). Učinite to dvaput i imat ćete ovu vruću točku pod kontrolom.
Nadam se da su vam ove točke dale neke nove načine da sagledate problem nereda i osvježavajuće metode za njihovo rješavanje. S obzirom na zabavu koju ćete imati s tim kontejnerom, možda biste trebali razmisliti o najmu drugog za muževe stvari.