HEKLANJE

Pregled tijela o ekološki prihvatljivoj njezi kože

TEMU APP 100 E KUPON

Ispucale, bolne pete, isušene ruke, lomljivi, rascijepljeni nokti, zategnuta, suha koža lica i smrdljiva stopala. Zvuči poznato? Tjedan ili dva rada u vrtu i eto ga, svi ti problemi s njegom kože na jednom jadnom tijelu. Dakle, kako to sve popraviti bez uzimanja male hipoteke i ostati ekološki? Ne bojte se, postoje načini da kožu i tijelo vratite u vrhunsko stanje i nema boljeg mjesta za početak od samog vrha!

Lice:
Sintetičke kreme za lice mogu prekriti kožu zadržavajući vlagu ispod, što može izazvati iritaciju jer koža ne može normalno disati.



Kreme na bazi biljnih ulja i Shea maslaca blagotvorno djeluju na kožu hraneći je vitaminima i mineralima, čime se izgrađuju jake, zdrave stanice kože koje će isplivati na površinu kroz nekoliko tjedana.

Pokazalo se da vitamini E, A i C sprječavaju prerano starenje i bore te mogu popraviti manje probleme s kožom poput neujednačenog tena. Hranjiva ulja šipka i noćurka mogu pomladiti kožu, dok sastojci poput spiruline potiču regeneraciju tkiva, a krastavac može pomoći u uklanjanju mrlja.

Stopala:
Ispucale, bolne pete i smrdljiva stopala mogu biti stalan problem u mnogim kućanstvima s ljudima svih dobnih skupina, ali malo prirodne njege koja se uzima jednom tjedno može pomoći u liječenju i spriječiti daljnje komplikacije. Namakanje stopala u kanti tople vode kojoj je dodana šalica sode bikarbone omekšat će i dezodorirati stopala. Nakon petnaest minuta nježno upotrijebite piling za stopala kako biste uklonili suhu kožu i potom temeljito osušite. Nanesite malo prirodne kreme za stopala koja sadrži antibakterijska eterična ulja, a zatim pokrijte čarape kako bi krema prodrla duboko u kožu. Ova jednostavna rutina spriječit će gljivične infekcije i učiniti da vaša stopala mirišu svježe i čisto.

Ruke:
Prirodne kreme za ruke i nokte koje sadrže sastojke kao što su shea maslac, avokado, makadamija, marelica i bademovo ulje, vitamine i aloe veru ne samo da će hidratizirati ruke nego i ojačati nokte, izblijediti staračke pjege i zagladiti kožu. Pilinzi za ruke mogu ubrzati regeneraciju stanica na rukama i trebali bi se koristiti tjedno za uklanjanje suhe kože koja se ljušti i mrtvih stanica.

Piling za ruke koji možete jednostavno napraviti kod kuće je sa šećerom i maslinovim uljem. Samo pomiješajte do ugodne konzistencije i nježno umasirajte smjesu na ruke nekoliko minuta. Isperite i nanesite dobru prirodnu kremu za ruke.

Ulaskom u ekološki prihvatljiv način prirodne njege kože i dalje ćete izgledati dobro, a također ćete svom tijelu učiniti veliku uslugu bez kemikalija!

Internet Zarada sa ClickBank

Internet zarada sa jednom sigurnom online trgovinom kao što je ClickBank će vam se možda činiti kompliciranom ako ste početnik ali