HEKLANJE

Podnošenje članaka u odnosu na marketinške stranice s hostingom: Usporedba internetskog marketinga

TEMU APP 100 E KUPON

Potraga za visokim rangiranjem u tražilicama (i promet koji dolazi s njima) u posljednje je vrijeme iznjedrila neke nove tehnike optimizacije za tražilice, od kojih su dvije podnošenje članaka i hostirane marketinške stranice. Iako su ove tehnike slične po izgledu, svaka ima prednosti i nedostatke. Prije nego što zaronimo u srž problema, nekoliko je definicija prikladno za novopridošlice u području internet marketinga.

Slanje članaka zahtijeva dosta neugodnog posla. Prvo morate biti stručnjak za odabranu temu (ili imati sposobnost zavarati druge da povjeruju da ste stručnjak). Zatim morate biti u stanju pisati o svojoj temi na barem koherentan način. Zatim morate pronaći imenike članaka u koje možete poslati svoj rad, dajući njima i svim mogućim gledateljima ovlasti da slobodno kopiraju i distribuiraju vaše kreacije.



Marketinška stranica s hostom križanac je između kupnje jednosmjerne veze s web stranice i slanja članka u imenik. Dotično web mjesto omogućuje vam kupnju cijele stranice s njihovog web mjesta zajedno s profesionalno napisanim člankom koji ima višestruke jednosmjerne veze na vaše web mjesto.

Glavne prednosti obje tehnike su linkovi prilagođeni SEO-u. Bilo da pošaljete svoj članak u imenik ili kupite hostiranu marketinšku stranicu, dobit ćete jednosmjerne veze koje upućuju na vašu stranicu. Budući da tražilice vole jednosmjerne veze, vaša će web stranica nedvojbeno dobiti poticaj u poretku tražilice. No, najveći poticaj doći će od veza koje koriste ključne riječi relevantne za vašu web-lokaciju koje dolaze sa stranica napisanih o temi relevantnoj za vašu web-lokaciju.

Evo nečega što biste trebali zapamtiti. U većini slučajeva, tekstualna veza na hostiranu marketinšku stranicu s relevantne web stranice s visokim PR-om bit će puno važnija tražilicama od tekstualne veze s objavljenog članka u imeniku. No, ako ste dovoljno talentiran autor da vaše pisanje bude odobreno, ono se može pojaviti u nekoliko imenika kao i na više autoritetnih stranica. Ovaj priljev poveznica potencijalno bi mogao nadmašiti nekoliko poveznica s jedne hostirane marketinške stranice.

Nedostaci su prilično očiti. Pisanje i slanje članaka, iako besplatno, može oduzeti znatnu količinu vremena, osobito ako niste zadovoljni profesionalnim pisanjem. S druge strane, kupnja profesionalno napisane hostirane marketinške stranice može biti vrlo skupa. Trebali biste biti spremni izdvojiti od pedeset dolara do nekoliko stotina dolara mjesečno, ovisno o popularnosti stranice.

Evo dna crta. Ako imate malo vremena, malo vještina pisanja i velik marketinški proračun, hosting marketinških stranica bio bi vam od najveće koristi. Međutim, ako imate malo slobodnog vremena, malo iskustva u pisanju tekstova i malo ili nimalo dolara za oglašavanje, pisanje i slanje članaka u imenike članaka bilo bi vam od najveće koristi.

Privlačenje web poslovanja

Dakle, završili ste s izgradnjom sjajne web stranice i spremni ste za početak zarađivanja zarade – ako možete smisliti kako

Danijel Damjanović – PAS –

prvi službeni spot s albuma “S TOBOM BITI”. Snimio ROSE-ART, hvala svima na sudjelovanju!!! Prvi singl kantautorskog albuma “S tobom