HEKLANJE

Članak o zdravstvenoj skrbi pruža važne informacije o temama koje vas zanimaju

Mnogi liječnici ne prate članke o zdravstvu, ali po mom mišljenju to je jedna od najvažnijih stvari koje bi medicinski stručnjak trebao raditi. Naposljetku, medicinska se tehnologija iznimno brzo mijenja, a svaki novi razvoj mogao bi potencijalno značiti život i smrt za pacijenta kojeg ćete jednog dana imati. Ako ne pročitate svaki pojedini članak o zdravstvenoj skrbi koji je relevantan za vaše područje stručnosti – i velik broj onih koji nisu izravno povezani s vašom specijalnošću – mogli biste propustiti ključni novi razvoj.

Mnogi ljudi pretpostavljaju da će svaki članak o zdravstvenoj skrbi koji je dovoljno važan na kraju dospjeti u glavni tisak. Mnogi liječnici čitaju članke o zdravstvu tek kad dođu ovako daleko. U stvarnosti je, međutim, sasvim moguće da članak o zdravstvu nikad ne stigne tako daleko, čak i ako pozdravlja neku važnu promjenu ili razvoj u industriji zdravstvene zaštite. Možda je to samo preliminarna studija ili nova politika jednog od glavnih pružatelja zdravstvenih usluga. U svakom slučaju, članak o zdravlju može sadržavati ključnu činjenicu koju liječnik nikada neće primijetiti. Kao liječnik, odgovorni ste za svoje pacijente i ne možete si priuštiti taj rizik. Čitanje svih časopisa o zdravlju jedini je način da budete sigurni da ste uvijek spremni.



Naravno, neće svaki članak o zdravlju biti važan. To je razlog zašto mnogi industrijski časopisi imaju sažetke na početku. Ponekad je dovoljno pročitati sve sažetke i preletjeti članke za važne informacije. Možda članak o zdravlju sadrži samo stvari koje ste prije pročitali ili možda možete shvatiti sve informacije koje sadrži iz sažetka. U stvarnosti, nitko nema vremena pročitati svaki pojedini članak o zdravlju, a ni od koga se to ne bi trebalo očekivati. Ipak, pokušavam svaki dan pročitati barem dva ili tri članka o zdravlju. Ovo možda zvuči puno, ali zapravo uživam!

Jedan od najboljih načina da budete u tijeku s člancima o zdravstvenoj skrbi je osnivanje grupe za čitanje. Svaki zdravstveni djelatnik dužan je svaki tjedan pročitati određeni članak o zdravlju. Onda se svi sastanu jednom tjedno, popiju kavu i razgovaraju o pročitanom. Ne samo da je ovo način da saznate više informacija, već je i odličan način za druženje.

TEMU APP 100 E KUPON

Poticaji za kreditne kartice

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice žele vaše poslovanje. Uostalom, posuđivanje novca ljudima je isplativo. Osim kamata koje će vam se

Prepaid kreditne kartice

Ako imate povijest loše kreditne sposobnosti i ne možete dobiti standardnu kreditnu karticu, unaprijed plaćene kreditne kartice mogu biti upravo