HEKLANJE

Pisanje članaka: može li pomoći mojoj internetskoj trgovini?

Pitanje: Moja internetska trgovina ne može zarađivati ako ne dobijem promet, ali ne mogu si priuštiti da nastavim kupovati oglašavanje. Što mogu učiniti? Osjećam se tako obeshrabreno.
Potpisano, usamljeno u mojoj trgovini

Dragi Lonely u mojoj trgovini,
Prije svega, NE radite ništa loše. Mrežno poslovanje zahtijeva vrijeme i može biti frustrirajuće, osobito u prvoj godini.



Ako je vaša internetska trgovina usamljena, a vi gledate kako se skupljaju kuglice prašine, čekajući promet da dođe i kupi, lako se obeshrabriti. Čim oglašavanje prestane, prestaje i vaš promet – ako uopće ostvarujete ikakve rezultate od svog oglašavanja.

Što ako biste mogli privući posjetitelje na svoju web stranicu – besplatno? I ne samo to, posjetitelji dolaze godinama? Jedan od najboljih načina generiranja prometa na vašoj web stranici je pisanje i dijeljenje članaka. Ovo nije ‘brzo bogaćenje’ i nije prijevara. To je samo običan staromodni marketing s dodatkom.

Sada, čak i ako niste pisac, možete koristiti ovu metodu dobivanja prometa. Nije potrebna diploma iz književnosti da biste uspjeli u marketingu članaka. Sve što je potrebno je malo vremena i energije. Ako to imate – možete dobiti promet na svoju web stranicu.

Dakle, kako to radi? Pa, trenutno radi. Pogledajte dno ovog članka i vidjet ćete … mene. Nisam platio ovo oglašavanje, ali vidjet ćete poveznicu na moju web stranicu upravo ondje, čistu kao dan, samo zato što sam napisao i podijelio ovaj članak s izdavačima web stranica.

Zapravo je prilično jednostavan i nedovoljno se koristi, posebno u poslovima s mamom koja radi kod kuće.

Sve što trebate učiniti je napisati kratak, jednostavan i koristan članak o nečemu što je povezano s vašom internetskom trgovinom. Ako prodajete šminku, onda napišite članak o tome kako odabrati boju podloge ili kako njegovati kožu zimi. Zatim, nakon što ste napisali svoj članak, šaljete ga u imenike članaka.

Direktoriji članaka su knjižnice besplatnih članaka. To su zbirke članaka koje vlasnici web stranica i blogova mogu besplatno koristiti na svojim stranicama. Jedini uvjet je da svatko tko objavi vaš članak mora uključiti biografiju vašeg autora na kraju, gdje uključujete URL svoje web stranice i neke fascinantne informacije o vašoj prekrasnoj internetskoj trgovini.



Dakle, sada kada vidite koliko je jednostavan ovaj besplatni način generiranja prometa, nadam se da ćete ga isprobati. Nemate što izgubiti, a možete puno dobiti.

TEMU APP 100 E KUPON