HEKLANJE

Automatski odgovori – pobrinite se da odgovorite

Automatski odgovori mogu biti izvrstan način za interakciju s klijentima bez upotrebe ruku. Idealan je za pružanje posjetiteljima specijaliziranog e-kursa ili biltena. Zapravo, online tvrtke pronalaze automatske odgovore kao prekrasan marketinški alat.

Mnoge tvrtke koriste automatski odgovor na upite putem e-pošte. Međutim, postoji problem koji se može razviti pri korištenju standardnih automatskih odgovora e-pošte. Pretpostavka je da kupac može primiti trenutni odgovor kojim se obavještava da je e-pošta primljena.



Često taj email izgleda otprilike ovako…

“Hvala što ste kontaktirali tvrtku XYZ. Ovo je automatski odgovor, ali budite sigurni da ćemo odgovoriti na vašu e-poštu.

“Cijenimo vaš kontakt i uskoro ćemo vas kontaktirati.”

Ovo zvuči prilično dobro, zar ne? Međutim, problem nastaje kada su upiti putem e-pošte slabi ili kada odgovor kasni.

Ako je kupac (ili potencijalni kupac) odvojio vrijeme da vas kontaktira, on traži odgovore – sada. Ako ne odgovorite na vrijeme, potražit će ih negdje drugdje.

Svi smo primili te e-poruke koje je generirao automatski odgovor. U nekim slučajevima ta izvorna generička e-pošta jedina je koju tvrtka ikada pošalje. To daje izrazito negativan dojam o tvrtki.

Ako koristite automatske odgovore za e-poštu, razmislite o procjeni koliko ste učinkoviti u osiguravanju odgovora na te e-poruke nakon što se automatska e-pošta pošalje.



Kupci često postaju kupci na temelju svog uvjerenja da na njih gledate kao na nešto više od jednostavnog sredstva za ostvarivanje prihoda. Dopušta li vaš odgovor e-poštom tim klijentima da vas zamisle kao brižnog vlasnika tvrtke ili kao nekoga tko ne odgovara na njihova pitanja i nedoumice?

Provođenje je težak prijedlog za bilo koju tvrtku, ali je ključan kada utječe na trajno partnerstvo koje imate sa svojim klijentima.

Tvrtke koje se bave nekretninama napreduju u pružanju smislenog praćenja svojih klijenata. Ti klijenti mogu surađivati s brojnim tvrtkama za nekretnine, pa ako odaberu jednu za suradnju, žele biti sigurni da su njihovi najbolji interesi pravedno i potpuno zastupljeni.



Ovo je ista ideja za bilo koji posao. Vjerojatnije je da će se kupci koji imaju pozitivno iskustvo s vašom tvrtkom opet vratiti. Dakle, ako koristite automatski odgovor e-poštom, pobrinite se da odgovori na te e-poruke ostanu visoki prioritet.

Ako smatrate da primate previše e-poruka, posvetite neko vrijeme poboljšanju odjeljka FAQ (Često postavljana pitanja) i navedite vezu putem e-pošte do odgovora u odjeljku FAQ. Također biste trebali potaknuti posjetitelje da prvo posjete odjeljak s često postavljanim pitanjima, a zatim vas kontaktiraju ako na njihovo pitanje još uvijek nema odgovora.

TEMU APP 100 E KUPON

Ideje za izgradnju kredita

Postoji nekoliko načina na koje možemo izgraditi kredit. Ako ste umorni od progona kolekcionara ili ako ste frustrirani što vam

Koristite kreditne kartice mudro

Kreditne kartice, ako se koriste mudro, mogu biti izuzetno zgodne i korisne. Nošenjem kreditne kartice eliminirat ćete brigu koja dolazi

Pretinci i košare

Kukičanje se može prekrasno primijeniti na pretince i košare kako bi im se dodao boemski šarm. Evo kako to možete