HEKLANJE

B2b tržišta odjeće i nakita

TEMU APP 100 E KUPON

Zbog današnjih tehnoloških inovacija, trgovina robom sada se može obavljati online. Dionice se prodaju i kupuju putem interneta. Sve vrste robe kupuju se i prodaju i putem interneta. Trgovina između poduzeća (B2B) također se odvija putem interneta.

B2B trgovina



Internetska B2B trgovina obično se odnosi na trgovinu između proizvođača i distributera te distributera i prodavača robe. Kontakt između dobavljača i kupca obično se uspostavlja online, osobito na B2B tržištima ili B2B mrežnim stranicama. Dobavljači opisuju svoje poslovanje i navode svoje zalihe. Kupci, sa svoje strane, traže dobavljača/e koji im mogu dati ono što im je potrebno u pogledu vrste robe, količine, kvalitete i cijene te nastavljaju kontaktirati svoje odabrane dobavljače/dobavljače.

Internetska B2B trgovina nije ograničena geografskim granicama. Kupac bi mogao otići na B2B trgovačka mjesta sa svjetskom bazom članstva ako želi nabaviti zalihe s offshore teritorija. Korespondencija između trgovinskih strana obično se odvija online, a plaćanja se obrađuju putem internetskog prijenosa sredstava i bankovnih usluga.

B2B trgovina je slična, ali ne i ista kao online maloprodaja. Slično je jer se kontakt i prodaja odvijaju online. Postoje i dobavljači koji izlažu ili prodaju svoju robu na aukciji, a postoje i kupci koji traže najbolju kvalitetu robe po najboljoj cijeni.

Međutim, dobavljači i kupci u B2B trgovini razlikuju se od onih u online maloprodaji. U potonjem, dobavljači su trgovci na malo, a kupci su krajnji potrošači koji će koristiti kupljeni proizvod ili robu. U prvom su i dobavljači i kupci vlasnici poduzeća ili subjekti.

Kupci u B2B trgovini nisu krajnji korisnici robe kojom se trguje. Oni su korak više u opskrbnom lancu od krajnjih korisnika; oni će biti izravni prodavači robe. U nekim slučajevima kupac može biti i proizvođač koji je kupio sirovine za vlastitu proizvodnju robe (recimo brodograditelj koji kupuje klima uređaje za svoju liniju).

B2B trgovina odjećom i nakitom

Mrežno B2B trgovanje posebno je korisno u industriji odjeće i nakita. Američki trgovac na malo može izravno naručiti veleprodajne saronge, Aloha haljine, kaftane, heklane haljine i druge vrste odjeće iz tvornica odjeće u drugim zemljama poput Indonezije. Dodaci i nakit od srebra također se mogu naručiti izravno iz azijskih tvornica ili njihovih ovlaštenih distributera. Maske, plemenski artefakti i rezbarije također se mogu kupiti izravno putem B2B trgovačkih portala.



Ako želite postati trgovac odjećom i nakitom, morate ozbiljno razmisliti o tome da postanete član B2B trgovačke stranice kako biste imali pristup ovlaštenim distributerima i proizvođačima. S druge strane, na webu možete pregledavati veleprodajne trgovce odjećom i nakitom i pronaći one koji nude kvalitetnu robu po razumnim cijenama.

Povećanje grudi: izbor

Povećanje grudi potvrđuje identitet osobe koja se podvrgava takvoj operaciji. Potvrđuje tko su oni sami sebi, a zauzvrat i onima