HEKLANJE

Najbolje ocijenjeno web hosting

Ovo je pet najboljih web stranica za web hosting prema poznatim web majstorima koji su godinama poslovali s raznim tvrtkama za web hosting. Ova je recenzija namijenjena pomoći ostalim webmasterima koji žele imati pravi i prikladan izbor za usluge hostinga web stranica. Pregled se temelji na pouzdanosti ili radnom vremenu, cijeni usluge web hostinga, kvaliteti korisničke podrške i učinkovitosti. Dakle, ovdje su tvrtke za web hosting raspoređene prema ukupnim ocjenama i kratak uvod svake od njih:

1. Apollo Hosting ima ocjenu 5 od 5 prema web majstorima i ocijenjen kao top 1.



Apollo Hosting je vrlo ugledna tvrtka koja postoji već duže vrijeme. Ima konkurentne cijene za svoj paket usluga web hostinga s niskim naknadama pri postavljanju. Ima mnogo značajki i resursa. Klijent također može koristiti svoje više web stranica sa samo jednim računom kako bi sve to održavao. Također nudi Windows ili Linux hosting. Njihova korisnička služba prilično je dobra i nudi značajku live chata koja je dostupna 24/7. Tvrtka također nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Najveća prednost Apolla u odnosu na druge web hosting tvrtke su njegove ugrađene značajke. Oni sada nude svoj proračunski plan koji se zove “Vrijednost” po poštenoj cijeni od 6,96 USD mjesečno i dvogodišnjim ugovorom.

2. Infinity Host ima ocjenu 4,5 od 5. Trenutno je najbolje ocijenjen na 2. mjestu.

Za korisnike koji imaju ograničen proračun, Infinity Host nudi vrlo dobre usluge hostinga. Oni nude svoje Budget VPS planove kao jedan od svojih hosting paketa. Prilično se razlikuje od planova hostinga drugih tvrtki, njihov dijeljeni hosting može se pohvaliti vrlo visokom sigurnosnom značajkom. .

Infinity host nudi svojim klijentima dodijeljene resurse kako ih ne bi usporavale druge stranice hostirane na istom poslužitelju koje pokušavaju ukrasti većinu procesorskog vremena, memorije i propusnosti. Oni također nude zaseban proces “sendmail” tako da je spriječeno odbijanje e-pošte.

Gotovo sve hosting tvrtke nude uobičajeni dijeljeni hosting dok Infinity nudi VPS na svojim budžetskim planovima što je prilično impresivno – pružanje isplativih planova s najsuvremenijim uslugama hostinga.

3. Na trećem mjestu je Web.com s ocjenom 4 od 5.



Web.com je prije bio poznat kao Interland. Oni nude DIY hosting koji uključuje osnovno hosting s marketingom i podrškom za košaricu. Njihov prvi plan web stranice je standardno hosting rješenje s istom cijenom kao i druge hosting tvrtke. Ovaj je plan prikladan za osobne stranice ili stranice za hobije. Također nude skupi plan s neograničenim prijenosom.
Web.com ima ogromnu mrežnu knjižnicu koja pruža brzu i neposrednu podršku. Također imaju svoje telefonske i chat usluge za one koji trebaju više detaljnih uputa.

4. ANHosting ima ocjenu 4 od 5.

ANHosting nudi jeftin plan hostinga, ali morate podnijeti dugo vremena potrebno za prijavu. Njihova najbolja ponuda je plan s velikim prostorom za pohranu, iako bi ovaj plan mogao biti prikladan za one ljude koji razumiju tehnologiju i žele samo jednostavan izlog.



5. Posljednji je HostMonster.com

Ova hosting tvrtka obećava da može ugostiti neograničen broj domena s jednim računom. Imaju telefonsku podršku 24/7 i alat za izradu web stranica povuci i ispusti.

Nije prikladan za ljude koji traže opsežnu stranicu za e-trgovinu jer nudi samo jedan plan u kojem nadogradnje nikada nisu podržane.



TEMU APP 100 E KUPON

Posao za popravak kredita

Ako ste vlasnik ili želite pokrenuti tvrtku za popravak kreditne sposobnosti, jedna stvar koja će vam sigurno trebati su potencijalni