HEKLANJE

Kreditne kartice zračnih prijevoznika nude osnaživanje potrošačkog kredita

Osiguravajuća društva to rade – kao i hipotekarna društva i zrakoplovne kompanije. Oni se muče kako bi pružili podatke kako bi društvo koje se brzo kreće moglo pristupiti usporednoj usporedbi, eliminirajući misterij dobrog posla.

Nekoliko klikova i možete vidjeti što sve kartice nude i što ćete morati platiti za pruženu uslugu. Bez dosadnih prodajnih predstavnika koji vam vise preko ramena ili uništavaju savršeno dobar obrok – samo računalo spremno za internet i malo vremena za pregledavanje problema kako biste pronašli dobar spoj.



Danas se isto odnosi na industriju kreditnih kartica zrakoplovnih prijevoznika. Sada imate priliku usporediti prije podnošenja zahtjeva za karticu. Možete odabrati koja kartica odražava vašu kreditnu ocjenu, nudi najbolje cijene, pogodnosti i posebne uvodne ponude godišnje postotne stope (APR).

‘Bonus dobrodošlice’: Što to znači?

Citi® PremierPass kartica pruža atraktivnu 12-mjesečnu godišnju kamatnu stopu od 0% na prijenose stanja i zadržava konkurentnu godišnju kamatnu stopu nakon toga. Ova kartica može biti atraktivna i zbog ponude bez godišnje naknade. Ova kartica čini stvari vrlo jednostavnim pružajući jedan bod zrakoplovne kompanije za svake tri milje koje preletite (bilo kojom zrakoplovnom kompanijom) i daje 1 bod za svaki dolar naplaćen s vaše kreditne kartice zrakoplovne tvrtke. Ova posebna kartica daje 5000 nagradnih bodova prvi put kada upotrijebite svoju karticu.

Za one koji bi željeli veći bonus na započinjanju putovanja s kreditnom karticom zrakoplovne tvrtke možda će im se više svidjeti kartica United Airlines Mileage Plus® Signature Visa®. Ova kartica nudi jednu od najvećih bonus milja (nakon prve kupnje) u industriji. Početni bonus milje na popisu od 17.500, a ova će kartica omogućiti do 11 milja za svaki dolar potrošen u sudjelujućim kafićima i restoranima diljem SAD-a. Ova posebna kartica zahtijeva godišnju naknadu od 60 USD, ali uključuje druge pogodnosti specifične za letove na United Airlines.

Citi Gold Advantage® World MasterCard također nudi veći ukupni bonus u miljama za vašu prvu kupnju na 12.500 milja i godišnju naknadu od 50 USD, ali dodaje bonus iskorištavanja milja u glavnim poslovnicama za iznajmljivanje automobila kao i nekoliko stotina hotelskih smještaja širom zemaljske kugle.

Razmišljanje o brojevima

U prvom scenariju nalazite niže naknade, kamate i bonus milje. U druga dva, naći ćete veće naknade i kamate, ali također imate mogućnost ubrzanja svojih planova putovanja zrakoplovom. Uz ponudu bonusa, drugi i treći izbor mogu biti pravi izbor za mnoge potrošače željne odmora.



Osnaživanje potrošača

Odvajanje nekoliko minuta za ispitivanje ponuda kreditnih kartica zrakoplovnih tvrtki moglo bi dobro odgovarati vašem proračunu, ciljevima putovanja i potencijalnim potrebama za nagradama. Vaša nagrada je bez pomoći bilo kakvog pritiska od strane prodavača i imate pristup svim bitnim detaljima na klik miša.

TEMU APP 100 E KUPON