HEKLANJE

Načini plaćanja za vaš sljedeći odmor

Bilo koje doba godine može biti pravo vrijeme za planiranje vašeg sljedećeg odmora – i kako ga platiti. Evo nekoliko savjeta za uštedu ili dodatnu zaradu kako biste ovogodišnji odmor učinili posebnim:

• Postavite “kasicu prasicu” za godišnji odmor i redovito doprinosite. Radije skuhajte kavu kod kuće nego da je kupujete na putu do posla i uplatite razliku. Kad djeca prekrše kućni red, oduzmite im 1 dolar od džeparca i ostavite ga za odmor.



• Dogovorite se da se dio vaše plaće automatski položi na štedni račun za godišnji odmor. Sve veći broj poslodavaca nudi izravne depozite koji se mogu podijeliti na različite račune.

• Rano rezervirajte svoje planove za odmor. Većina stručnjaka potiče obitelji da rano rezerviraju letove ili hotele, prije nego što se mjesta i sobe počnu popunjavati, a cijene rastu. Također potražite posebne ljetne ponude koje nude mnoge popularne destinacije na svojim web stranicama.

• Potražite dodatne izvore prihoda. Na primjer, možete postati predstavnik izravne prodaje. Izravna prodaja uključuje prodaju proizvoda i usluga kod kuće ili na radnom mjestu (mislite na Avon ili Pampered Chef). Na ovaj se način prodaje širok izbor proizvoda i usluga, od kozmetike i odjeće do potrepština za kućne ljubimce i posuđa.

Prema Amy Robinson iz Udruge za izravnu prodaju (DSA), tvrtke za izravnu prodaju godišnje prodaju robu i usluge u vrijednosti od 30 milijardi dolara.

“Izravna prodaja je rastući posao i fleksibilan, obiteljski način da zaradite dodatni novac za obiteljski odmor”, rekao je Robinson.

TEMU APP 100 E KUPON

Kako uspostaviti kredit

To je bila dilema Catch-22, posebno za mlade, od zore kreditnog doba. Želite kredit, ali ga ne možete dobiti jer

Zatvaranje računa kreditnih kartica

Većina stručnjaka savjetuje potrošačima da izbjegavaju imati previše računa kreditnih kartica. Kada odlučite otvoriti novu karticu jer ima bolje stope,

“Jedna niša, bogat si”

Jeste li se zapitali zašto ste preopterećeni? Toliko je materijala na Internetu o Internet marketingu. Ako osoba pokuša probaviti sve