HEKLANJE

10 jednostavnih savjeta za osvježenje prostora za proljeće i ljeto

TEMU APP 100 E KUPON

Vrijeme je sezone, prijatelji! Vrijeme je za farbanje tih tihih zimskih zidova! Neutralni tonovi su sasvim u redu, ali dodajte neke od hladnih plavih i zelenih koje će biti istaknute ovog proljeća. Pastel i Ultra Brights su proljetni i ljetni trend ove godine.
Očistite nered! Vrijeme je za proljetno čišćenje. Dođite do tih strašnih mjesta (ispod kreveta, ormara, spremišta) i bacite sve to staro smeće koje vam ne treba. Dobra filozofija koju treba slijediti je ‘ Stvari koje stvarno trebate doći će vam’. To će vas razuvjeriti kada naiđete na onu kutiju od cipela sa starim sitnicama koje bi vam ionako vjerojatno bilo previše neugodno izložiti.
Razbacite se s nekim novim umjetničkim djelima. Bilo da se radi o lakoj uljnoj slici, elegantnoj skulpturi ili Monetovom djelu koji ste gledali godinu dana, ponovno osmislite svoj prostor!
Novi pribor! Preoblikujte svoje fotografije zanimljivijim kućištima. Teška drva i metali su vani za proljeće. Promijenite tu kinesku vazu, isprobajte puhano staklo, reciklirani stakleni kobalt ili topaz! Možete birati između različitih boja i oblika. Jastuci za bacanje mogu unijeti bilo koju boju u vašu sobu ili iz vašeg umjetničkog djela.
Promijenite obradu prozora. Lakše tkanine poput satena, šifona, ručno oslikane ili obojene svile, sve su u ovom proljeću. Boje su živahne, a izgled svjež!
Novi tepisi mogu promijeniti cjelokupni izgled vašeg prostora! Odmaknite se od teških tradicionalnih uzoraka i tekstura i potražite pruge, točkice i stilove u stilu Kandinskog.
Volite svoj namještaj, ali tražite promjenu? Navlake su još uvijek pravi način! Čvrste su uvijek sigurne, ali ako se želite razgranati, puno svijetlih damasta se vraća. Opet, ako želite biti u trendu, idite sa zelenim i plavim – svijetlim do svijetlim bojama. Ako poznajete svoj ukus, budite kreativni!
Ako ga uspijete zaljuljati, promijenite nekoliko svojih pomoćnih stolića sa svjetlijim drvenim ili staklenim pločama. Ako ne, prekrijte zimske ploče stolova nekim svijetlim šalovima ili podmetačima. Radite s onim što imate, to će vas pokazati najkreativnijim!
Promijenite svoje posuđe za sezonu! Koristite zabavne, svijetle boje i šik dizajne na keramiki ili staklu. Mandarine, oceanski tonovi, vruće ružičaste i ljubičaste!
Ako ništa drugo, otvorite svoj prostor i unesite dašak boje svježim cvijećem. Sada su u najboljem izdanju, a boje su inspiracija za moderne trendove boja. Kućne biljke i lišće bilo koje vrste (čak i ako je umjetno) obavezni su u vašem proljetnom prostoru!
Dakle, evo ga! Proljeće-ljeto vrijeme je za ponovno pronalaženje i osvježenje! Upotrijebite svoja osnažena osjetila da inspirirate svoje nastambe. Sretno proljeće!