HEKLANJE

10 pravila za zadržavanje interesa posjetitelja vaše web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Znate li da većina posjetitelja napusti web stranicu u roku od 10 sekundi nakon što dođu na početnu stranicu? I možda se nikada više neće vratiti na isto mjesto. Kako bi posjetitelji vaše web stranice ostali dulje, morate ih angažirati. Slijedite ovih 10 jednostavnih pravila kako biste izgradili skup ključnih lojalnih posjetitelja koji će se često vraćati na vašu stranicu.

1. Ako imate fizičko poslovanje i želite biti prisutni na mreži, nemojte samo predati svoju tiskanu brošuru web programeru za sadržaj vaše stranice.



2. Nabavite dobar tekstualni, slikovni i video sadržaj povezan s vašim proizvodima ili uslugama i organizirajte ih u kategorije za objavljivanje svoje web stranice. Kako dolazite do sadržaja? Možete zamoliti svoju djecu da vam napišu sadržaj. Današnja su djeca upućena u informacije i znaju kako istraživati prave teme. Oni vam mogu pomoći u snimanju fotografija i videozapisa vaših proizvoda te pružiti naracije. Ako ne možete iskoristiti talente svoje djece i nemate vremena za razvijanje sadržaja, kupujte ih od online izvora, poput distributera privatnih prava na članke i fotografije. Za pokretanje vaše web stranice potreban vam je mali skup sadržaja.

3. Zamolite svog programera za neke uzorke web stranica koje je razvio u prošlosti i pregledajte ih. Ako na tim stranicama pronađete nered, glazbu, neprofesionalnu grafiku itd., bježite od programera. Recite svom web programeru da koristi osnovne tehnike optimizacije tražilice za vašu web stranicu. Koristite programera koji koristi sustave za upravljanje sadržajem (CMS) za razvoj web stranica. Vi ili vaša djeca i supružnik moći ćete održavati i redovito dodavati sadržaje u CMS bez puno napora.

4. Morate imati stranicu O nama na svojoj web stranici koja objašnjava stručnost vaše tvrtke i vaš jedinstveni prodajni prijedlog. Također, potrebno je navesti broj telefona i e-mail adresu za kontakt.

5. Objavite tjedni odjeljak sa savjetima na svojoj web stranici. Ako ste u poslu dugo vremena, imate bogato znanje o svom poslovanju, tržištu i tehnologijama uključenim u vaše poslovanje. Neka vam postane navika zabilježiti jedan savjet svaki dan. Imat ćete mnogo savjeta za svoju tjednu publikaciju.

6. Nemojte koristiti knjige gostiju, izjave itd. To su koncepti Web 1.0. Koristite forum. Neka vaši klijenti međusobno komuniciraju. Razvijte mrežu vrijednosti. Ulazite u uvid u umove svojih kupaca čitajući njihove postove, a vaši posjetitelji upoznaju vaše proizvode i usluge međusobnim razgovorom. Kao rezultat toga, moći ćete ponuditi poboljšane proizvode i usluge i tražiti vrhunsku cijenu.

7. Brzo odgovorite na sve e-mailove svojih posjetitelja. Ovo je jedna stvar koju nikada ne smijete odgoditi. Koristite komentare posjetitelja, e-poštu i druge oblike komunikacije kako biste stvorili ideje za nove članke i savjete.

8. Recite svom web programeru da uključi RSS feed na vašu stranicu i objavi filtrirane vijesti vezane uz tržište na kojem poslujete i nove tehnologije na tom tržištu. Nemojte koristiti vremensku prognozu. Nitko ne dolazi na vašu stranicu provjeriti vremensku prognozu.



9. Objavite često postavljana pitanja vezana uz vaše proizvode i usluge. Pomaže uštedjeti vrijeme i trud vaših posjetitelja kada traže informacije o određenoj temi vezanoj za vašu web stranicu.

10. Jeste li znali da prosječna osoba mora biti izložena ponudi oko sedam puta prije nego što nešto kupi? Učinite svoju web stranicu platformom za oglašavanje svojih najpopularnijih artikala. Oglašavajte ih na cijeloj web stranici, ali nemojte koristiti nikakve tehnike oglašavanja u lice. Za ovu vrstu oglašavanja možete koristiti bočne trake sa zanimljivim anegdotama, slikama itd. Budite kreativni i upotrijebite svoju maštu.

Vaša web stranica je vaš izdavački medij. To nije vaš online katalog. Želite ponovne posjetitelje koji provode svoje vrijeme na vašoj stranici radi vrijednih informacija. Mogućnost da se posjetitelji pretvore u kupce koji plaćaju povećava se ako se dulje zadrže na vašoj stranici.



Prednosti osnivanja tvrtke danas

Osnivanje je standard za mnoge u današnjem poslovanju zbog razine zaštite koju pruža u zaštiti vaše osobne imovine od potraživanja