HEKLANJE

Pokažite i kliknite na svoj financijski plan

TEMU APP 100 E KUPON

Organizirali ste sadržaj te izbočene kutije za cipele i pronašli zalutale račune koji vrebaju u džepovima jakne. Sada ste spremni pokazati i kliknuti svoj put do onoga za što se nadate da će biti velikodušan povrat poreza.

Ali dok su vaši zapisi još uvijek organizirani i vaše računalo još uvijek uključeno, zašto ne biste gledali dalje od povrata novca na svoju financijsku budućnost?



Koristeći “uradi sam” online financijske alate, planiranje unaprijed lakše je i praktičnije nego što mislite.

“Svrha izrade financijskog plana je definirati što se nadate postići u smislu financijskog uspjeha”, kaže Peter J. Rossi, direktor financijskog planiranja za NetBank. “Ako odvojite vrijeme da zapišete što želite postići, mnogo je vjerojatnije da ćete to i postići.”

Za korisnike NetBank-a to je jednostavno poput klika mišem.

Interaktivni online alati banke za planiranje uključuju Express planer koji pruža pregled trenutnih financija klijenta; planove za specifične ciljeve, poput umirovljenja, obrazovanja i osiguranja; i Sveobuhvatni planer koji integrira sve ostale za postavljanje više ciljeva.

Osim toga, banka nudi pristup brokerskim uslugama i drugim investicijskim i osiguravateljskim proizvodima.

Posvećeni financijski savjetnici dostupni su za pomoć pri analizi plana, odgovorima na sva pitanja i pomoći u provedbi plana.

Financijsko planiranje nije samo za ljude s viškom bogatstva. Financijski planeri preporučuju da svatko ima plan za svoju financijsku budućnost.



Stručnjaci NetBanka preporučuju preuzimanje kontrole nad potrošnjom praćenjem troškova tijekom dva do tri mjeseca. Nakon što steknete jasnu predodžbu o svojim troškovima, razvijte plan kako potrošiti manje, a uštedjeti više.

Na primjer, možete konsolidirati svoj dug s visokim kamatama tako da refinancirate svoj dom ili dobijete kreditnu liniju za kapital kuće.

Također predlažu pregled raspodjele sredstava u vašem investicijskom portfelju kako biste potvrdili da je u skladu s vašim ciljevima. I provjerite je li vaše osiguranje dovoljno za vaš financijski položaj.



Uz online plan, možete ga dovršiti u svoje slobodno vrijeme i ažurirati koliko god često želite.

Tajna ljepote

Tajna ljepote krije se u vama samima. Iako make-upom, outfitom i nakitom možete postići vašu vanjsku ljepotu, samopouzdanje i karizmatičnost