HEKLANJE

10 strateških savjeta o tome kako povećati prodaju web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Ako već imate web stranicu ili je želite dobiti, tada bi vaš primarni korak trebao biti trošenje vremena na učenje o tome što vaša web stranica treba imati kako bi povećala prodaju na mreži. U ovom ćemo članku pokriti nekoliko TOP 10 točaka o tome što bi vaše web mjesto trebalo imati da dosljedno potiče online prodaju.

1. Privucite pozornost jasnim marketinškim porukama – Vaša web stranica treba imati jasnu poruku o vašim proizvodima ili poslovanju. Pokažite svojim posjetiteljima prednosti koje imaju ako odaberu vaš proizvod ili posao. Provjerite jeste li jasno definirali svoje marketinške poruke za svu svoju kritičnu publiku.



2. Neka se vaši posjetitelji osjećaju ugodno – Pobrinite se da se vaši posjetitelji osjećaju ugodno na vašoj web stranici. Koristite lijepu i kreativnu grafiku sa svojim sadržajem. Upotrijebite svoju glavnu poslovnu adresu na svojoj kontakt stranici, a ne poštanske pretince jer to neće učiniti vašu tvrtku vrlo pouzdanom. Također biste trebali imati svoj broj telefona na svim svojim stranicama na vidljivom mjestu. Vaša poruka odgovora trebala bi sadržavati naziv vaše tvrtke. Vi ste profesionalac, zar ne? Ne zaboravite da vaša e-pošta, telefonski broj ili obrazac za kontakt uvijek budu lako dostupni sa svih stranica vaše web stranice kako se vaši posjetitelji ne bi morali mučiti da stupe u kontakt s vama. Još jedna dobra ideja je osigurati stranicu s često postavljanim pitanjima kako biste svojim posjetiteljima dali dodatno povjerenje za kupnju bez potrebe da vas kontaktiraju.

3. Izradite newsletter – Omogućite svojim posjetiteljima newsletter na koji se mogu lako pretplatiti. Ovo je vaš marketinški alat koji vas ne košta ništa. To je nešto privlačno što će privući njihovu pozornost i natjerati ih da se požele prijaviti.

4. Uključite svoje posebne ponude – pobrinite se da posjetiteljima date dobre razloge da kupuju od vas. Kada svom potencijalnom kupcu koji samo razgledava kažete da ćete mu dati najbolju ponudu u gradu i da vas nazove prije nego što kupi. Jamčim da će vas nazvati prije nego što donesu odluku o kupnji, ako ste dobro obavili komunikaciju. Ono što im kažete uvijek će im biti u pozadini. Nemojte misliti da trebate nadmašiti cijenu koju vam vrate. Uvijek možete dodati nešto posebno u miks.

5. Održavanje kontakta s postojećim kupcima – Imajte na umu da je vjerojatnije da će vaš postojeći kupac ponovno kupovati od vas ili vas uputiti nekome, nego nekome koga nađete tko je u tom trenutku zainteresiran samo za vaš proizvod ili posao. Podsjetite svoje klijente telefonom, e-poštom ili razglednicama o svojoj web stranici ili tvrtki i obavijestite ih o novostima ili posebnim ponudama koje imate.

6. Napravite online marketinšku kampanju – S vremena na vrijeme odvojite malo vremena i nastavite tražiti načine za promicanje svoje web stranice. Uspostavite nove partnere za povezivanje koji će oglašavati vašu web stranicu na njihovoj. Pišite zanimljive i snalažljive članke koji mogu pomoći drugim vlasnicima web stranica da se pobrinu za svoje posjetitelje. Odredite svoj mjesečni proračun i uložite ga u marketing na tražilicama ili u dobre poslovne web stranice koje će vam dovesti kvalitetne posjetitelje.

7. Poboljšajte grafiku svoje web stranice – pokušajte se držati podalje od isječaka ili nečeg što nije u stilu jer neće imati puno učinka. Učinite svoju grafiku jedinstvenom i osmislite lijepe i privlačne reklamne oznake. Ako vam je potrebna pomoć, angažirajte agenciju koja će vam pomoći osmisliti odgovarajuće marketinške poruke i dizajnirati upečatljive reklamne komade koji će privući pažnju vaših posjetitelja.

8. Provedite redovito istraživanje konkurenata i kupaca – Nastavite s istraživanjem svojih konkurenata i kupaca. Pokušajte održavati svoju web stranicu ažuriranom i konkurentnom. Uostalom, web stranica je vaš najbolje educirani i najupućeniji prodavač koji radi 24/7.



9. Kupac je uvijek u pravu – Vaš kupac je uvijek u pravu, čak i ako nije. Važno je uzeti u obzir komentare ili nedoumice koje vaši klijenti mogu imati. To će vam omogućiti da poboljšate svoju web stranicu kako bi budući kupci bili potpuno zadovoljni. Nakon što napravite promjene, odmah se vratite na prodaju.

10. Odaberite pouzdan web hosting – nemojte pristajati na manje niti suditi o hostingu prema cijeni. Vaša web stranica treba da bude dostupna cijelom svijetu svaki dan. Imajte na umu da ne postoji nešto poput “neograničene propusnosti” u web hostingu. Svaki dobar mrežni inženjer ili tehničar može objasniti zašto je to tako.

Ovih 10 savjeta pomoći će vam da shvatite kako povećati svoju online prodaju. Da završim ovaj članak samo želim dodati još dvije vrlo važne stvari. Molimo vas da ne stavljate svoju sliku na početnu stranicu. Vaša navigacija web-stranicom trebala bi biti laka za praćenje i sigurna. Nemojte komplicirati stvari pružajući previše opcija za kupce koje će ih samo izgubiti. Sad idi prodaj.



Što je to THC, CBD smola / pasta

THC (delta-9-tetrahydrocannabinol) je psihoaktivna supstanca koja se prirodno nalazi u biljci kanabis. Ona je odgovorna za glavne efekte koje ljudi

Mrijest šarana

Šaran se u našim klimatskim uvjetima mrijesti od kraja travnja do polovine lipnja kada su temperature vode između 18 i