HEKLANJE

1167,00 dolara

TEMU APP 100 E KUPON

Prvo što bih želio učiniti je podijeliti s vama e-poruku koju sam nedavno primio i koja je poslužila kao inspiracija za ovaj članak.

gospodine Calvert,



Bok, moje ime je Tanya Jameson. Upoznao sam te prije nekoliko mjeseci na Bunny Slipper Boot Campu na kojem si govorio u Las Vegasu. Ja sam taj koji je razgovarao s vama nakon Boot Campa i rekao vam da ću uložiti u vaš “Kako stvoriti mjesečni prihod od 5000 USD uz Ebay i tečaj online aukcija” nakon što sam imao nekoliko rasprodaja u dvorištu.

Tada sam znao, vjerojatno mi niste vjerovali, ali otišao sam na www.OnlineAuctionU.com i kupio vaš tečaj. U svakom slučaju, samo sam vas želio obavijestiti da sam slijedio vaš tečaj korak po korak i prošlog mjeseca imam svoj prvi mjesec više od 5.000,00 USD dobiti, točnije 5.233,70 USD i uživam. Moja 5-godišnja kćer mi pomaže u poslu i zbog vašeg tečaja; Nikad se više ne moram brinuti o prihvaćanju posla izvan kuće.

Sada za moje pitanje, na seminaru ste rekli da osobno trošite više od 15.000 dolara godišnje na knjige, vrpce, seminare i druge tečajeve osobnog razvoja.

Moje pitanje je zašto?

Imate neto vrijednost od milijuna dolara, govorite po cijelom svijetu na seminarima i imate desetke programa obuke, zašto još uvijek ulažete toliko novca? Samo sam znatiželjan; odgovorite kad budete u prilici.

Hvala vam što ste mi pomogli promijeniti život!

Tanja Jameson



Evo mog odgovora:

Tanja,

Čestitamo na prvih 5000 dolara mjesečno! Sada ste razvili vještine i znanje kako biste mogli ispisati vlastitu plaću svaki mjesec na Ebayu i online aukcijama. Ponosan sam na tebe i cijenim što si odvojio vrijeme da mi pošalješ e-poruku.



Sada u vezi s vašim pitanjem i zašto trošim toliko novca na osobno obrazovanje.

Moja definicija uspjeha nije koliko novca ili koliko igračaka imate. Za mene “Uspjeh je živjeti svoj život radeći prema vrijednim ciljevima” Kad sam bio bez novca, živio u maloj kući od 600 četvornih stopa i vozio pretučeni Chevette, tada sam bio jednako uspješan kao što sam sada, jer sam imao vrijedne ciljeve koje sam svakodnevno je radio prema.

Evo “podešavanja mozga” kada sam postigao te ciljeve, više nisam bio uspješan. Razmislite o tome na trenutak. Jedini način na koji mogu održati svoj uspjeh jest postaviti nove ciljeve!



Kad sam bio financijski bankrotirao, stekao sam naviku trošiti 10% svog prihoda na vlastito obrazovanje. Jim Rohn kaže “Formalno obrazovanje omogućit će vam život; ako se samoobrazujete, možete stvoriti bogatstvo”

To je jedna od stvari u kojima apsolutno uživam na internetu, on je marketinški medij koji se stalno razvija. Uvijek postoje nove ideje za naučiti te koncepti i metode koje treba testirati i provesti u praksi.

Srećom, moj je prihod došao do točke u kojoj više nisam mogao trošiti 10% na tečajeve, knjige i kasete. Tako sam mogao kupiti knjige i programe obuke za druge ljude i u jednom trenutku dati knjigu “Razmišljaj i obogati se” cijelom maturantskom razredu naše lokalne srednje škole.

Međutim, ja danas stalno učim i radim prema vrijednim ciljevima, a nadam se da ćete i vi nastaviti činiti isto.

Želim vam puno uspjeha i kao i uvijek javite mi što mogu učiniti da vas podržim i pomognem. Cijenim vašu podršku i još jednom hvala što ste odvojili vrijeme za slanje e-pošte.

Dale Calvert
www.DaleCalvert.com

Iskreno se nadam da je moj odgovor Tanji odjeknuo u vašem umu. Ako ste bez para, ali radite prema vrijednim ciljevima, VI STE USPJEŠNI. Današnji svijet pun je samoobrazovanih marketinških majstora koji nude beskrajnu ponudu knjiga, vrpci i programa obuke kako bi nam svima pomogli da postanemo bolji u onome što radimo.

O da, prije nego što zaboravim, zašto je naslov ovog članka 1167,00 USD? Toliko sam potrošio prošli mjesec za osobne programe obrazovanja i obuke. Postanite “samoobrazovani” i vidjet ću vas na beskrajnom putu do uspjeha!

Osnovne Tehnike i Alati

Heklanje uključuje osnovne tehnike poput lančića, prstena i pojednostavljene udice, koje čine temelj za izradu različitih uzoraka i projekata. Osim

Usporedba putnih nagradnih kartica

Korištenjem kreditnih kartica s nagradama za putovanja zapravo možete zaraditi besplatnu kartu do bilo kojeg odredišta, sve dok možete prijeći