HEKLANJE

Čarobna formula za fit formu

TEMU APP 100 E KUPON

Svaki dan popijte najmanje osam čaša vode, to će na kraju dana iznositi litru ili čak litru i pol vode.
Taj posao je odličan za glatku kožu i dobru figuru te kvalitetan rad organizma. U ovo ljetno, sparno vrijeme preporučavamo se i 15 čaša vode jer organizam gubi puno vode znojenjem zbog vrućine. Dva puta tjedno konzumirajte ribu, riječnu ili morsku zbog svog sastava i kiselosti nećete imati problema s prištićima.
Svaki dan se rekreirajte što će reći da minimalno petnaest minuta trčite, hodajte ili jednostavno idite po stepenicama gore dolje. Umjesto čipsa i grickalica koje su tako zarazne dnevno si priuštite do deset dekagrama orašastog voća kao što su lješnjaci, orasi, bademi.
Spavanje je također vrlo važno za liniju vašeg tijela, priuštite si najmanje osam sati sna. Najvažnija stavka od svega je da jedete pet puta dnevno male obroke koji su raznovrsni, bogati vitaminima i vrlo zdravi. Svu hranu uvijek dobro prožvačite, na taj način vaš metabolizam ne pati.

Kratki vodič za aparatić za zube

Medicinska statistika kaže da su kod gotovo 50 posto ljudi zubi nepravilni, krivi ili neporavnati. Napretkom stomatologije, posebice grane ortodoncije

Nova prva linija obrane

Pljačkaš je zgrabio ženinu torbicu, gurnuo je uz njezin auto i pobjegao… ravno u golf vozilo koje je vozila policija