HEKLANJE

Alternativa botoxu – hidratantna krema protiv bora djeluje!

TEMU APP 100 E KUPON

Što je Botox?.

poslušajte dr. Andrewa Weila (Harvard Medical doktor) On je liječnik Oprah Winfrey i Larryja Kinga i vjerojatno najcjenjeniji liječnik u Americi.



Dr. Weil kaže: “Botox je toksin botulizma (otrov) i djeluje tako da paralizira mišiće lica. Djeluje samo 3 mjeseca, a zatim trebate više injekcija. Ako ga se ubrizga previše (ili ubrizga u pogrešna područja), mogu završiti sa spuštenim kapcima koji će ostati takvi tjednima. Ostale nuspojave su glavobolje, respiratorne infekcije, simptomi slični gripi, mučnina i bol u licu.”

FDA je odobrila upotrebu Botoxa samo na iznimno ograničenom području (manje od 5% cijelog lica). To područje je mali prostor gdje se ponekad nalazi brazda između obrva. Ne možete koristiti Botox NIGDJE! . Tretman košta oko 700 USD po tretmanu, a pacijent treba novi tretman svakih 90 dana!

Kako ako vam kažem da možete izgledati čak 20 godina mlađe, bez korištenja botox tretmana?

Najprirodniji sastojak kreme protiv bora napravljen je od nečega što se zove “emu ulje”. Ovo je najbolje trostruko rafinirano emu ulje na svijetu. I još mu se dodaje dodatni sastojak dok se pravi krema. Ovaj dodatni sastojak je suspenzija superfinih nanoprizmi silicijevog dioksida (iz frakcioniranog silicijevog dioksida) koja je “frakcionirana” umjesto praškasta. To znači da se umjesto u pahuljice prilikom obrade pretvara u milijarde mikroskopskih trodimenzionalnih nanoprizmi. Ovaj će učinak trajati sve dok ne operete lice i ne uklonite nevidljivi silicijev dioksid, ispada da je emu ulje vjerojatno najbolji kozmetički sastojak na svijetu. To je zato što su njegove molekule puno manje od molekula u ljudskoj koži.

Što je Emu ulje i kako je povezano s kremom protiv bora?

Emu ulje otkrili su Aboridžini prije mnogo tisuća godina kao ovlaživač kože, antiseptik i kao pomoć u ublažavanju opeklina od sunca, bolova u mišićima i zglobovima, kao i kao pomoć u zacjeljivanju ozljeda. Emu ulje se topi iz debelog sloja masti na leđima dajući 5 – 7 litara nezasićenog, netoksičnog, visoko prodornog ulja.
Više od deset godina istraživanja provedenog na Global Canyon Ranchu (Texas) otkrilo je da emu ulje ima jedinstvena termodinamička svojstva. U kombinaciji s drugim sastojcima, ulje se može mnogo brže koristiti za obradu nehrđajućeg čelika, čime se značajno štede rezultati rada.

Kombinacija emu ulja i nanoprizmi može prodrijeti kroz sedam slojeva ljudske kože! To ga čini najboljim ovlaživačem na svijetu.



Kaže li većina ljudi koji su koristili Botox da im je dao lice tipa “Herman Munster”!

Krema protiv bora

Sezona je!

Sezona je da ponovno počnete kupovati darove. No, umjesto borbe s gužvom, vremenom i umorom, imamo najveći izum naše generacije

7 savjeta za lijepu kožu

Za većinu žena, dio jutarnje i večernje rutine uključuje režim njege kože nanošenjem krema, hidratantnih krema, tonika, losiona i slično.