HEKLANJE

Affiliate marketing je dijeljenje prihoda

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od najpopularnijih i nepobitnih metoda zarađivanja novca na internetu je osnivanje affiliate marketinške tvrtke. Svatko tko je odlučan, snalažljiv i voljan učiti može postati uspješan u affiliate marketingu. Ali kako affiliate marketing može rezultirati zaradom? Prvo, posao affiliate marketinga može se opisati kao zajednički napor dviju tvrtki. To jest, affiliate marketing je u osnovi odnos između dva poduzeća u kojima je zajednička svrha povećati promet posjetitelja. Jedna se tvrtka naziva Oglašivač, a druga Izdavač ili Povezano društvo.

Financijski odnos Oglašivača i Izdavača temelji se na podjeli prihoda. Oglašivač će postaviti oglase na web stranicu Izdavača. Ovi oglasi poveznice su prema web stranici oglašivača. A kada posjetitelj klikne na poveznicu, Oglašivač će platiti Izdavaču. Plaćanje ili naknada izdana Izdavaču temeljit će se na bilo kojem od ovih dogovora.



Cijena po kliku

U “cijeni po kliku” ili CPC-u, oglašivač je dogovorio plaćanje Izdavaču ili podružnici svaki put kada posjetitelj završi na web stranici oglašivača s poveznice na web stranici izdavača. Ono što se zapravo događa je da Izdavač ima članke ili proizvode koji su privukli korisnike Interneta. I dok se Internet korisnik nalazi na web stranici Izdavača, ovaj Internet korisnik bit će upoznat s postojanjem web stranice Oglašivača.

U oglasu ili banneru Oglašivača nalazit će se jedna ili dvije rečenice koje će navesti korisnika Interneta da posjeti web stranicu Oglašivača. Naravno, oglašivač može imati nekoliko izdavača i imat će sustav koji će identificirati koji je izdavač uputio posjetitelja.

Cijena po potencijalnom klijentu

U “cijeni po potencijalnom kupcu” ili CPL-u, posjetitelj kojeg je preporučio Izdavač mora se prijaviti ili ispuniti obrazac prije nego što Izdavač ima pravo na proviziju ili naknadu. Kada se posjetitelj prijavi, on postaje voditelj oglašivača prema više ciljanih klijenata. Budući da je potencijalni klijent vrjedniji od običnog posjetitelja, naknada koja se daje Izdavaču za svakog potencijalnog klijenta relativno je veća od plaće za svakog posjetitelja.

Cijena po akviziciji

U “cijeni po nabavi” ili CPA, posjetitelj kojeg je uputio Izdavač odlučuje kupiti proizvode ili usluge na web stranici Oglašivača. Posjetitelj postaje kupac koji plaća. Kada postoji kupac koji plaća, oglašivač zarađuje. A kada oglašivač zaradi prihod, dio se dijeli s izdavačem u obliku provizije.



Bendovi Eternity traju vječno

Eternity narukvice su otmjena i moderna inovacija koja će osvojiti tržište. Često se poklanjaju za godišnjicu braka ili u vrijeme

Marketing članaka: oslobađanje

Neki su me kao plodnog pisca članaka pitali kako mogu generirati toliko kvalitetnih članaka u tako kratkom vremenskom razdoblju. Iskreno