HEKLANJE

Sezona je!

TEMU APP 100 E KUPON

Sezona je da ponovno počnete kupovati darove. No, umjesto borbe s gužvom, vremenom i umorom, imamo najveći izum naše generacije – kupnju putem interneta!

Volim online kupnju. Obožavam pogodnost sjedenja u svom ogrtaču, s grickalicama i pićem u blizini, uključenim TV-om ili CD-om i mogućnosti odabira bilo kojeg sata dana ili noći za kupovinu. I što je najbolje, ne morate se boriti s prometom, nepristojnom gužvom ili SNIJEGOM!



Volim gotovo svu kupnju putem interneta, ali jedna od mojih najdražih su košare s poklonima. Košare s darovima prisutne su već duže vrijeme, ali čini se da su doista postale na svoje mjesto s popularnošću online kupovine. Oni su vrhunski u jednostavnom darovanju! A oni to olakšavaju uz sigurne naplate, personalizirane darovne kartice i dostavu do vrata u određenom vremenu.

Bez obzira na prigodu; Tko god bio primatelj, postoji zabavna i prikladna košara s poklonima. A za one od nas s avanturističkim duhom, neke stranice čak nude prilagodljive košare. Mnoga web-mjesta s košaricama s darovima zapravo su sve na jednom mjestu – nude cvijeće i biljke, vina, košare s hranom, korporativne darove i posebne darove za djecu.

Nedavno sam potrošio oko sat vremena na jedan od svojih favorita i uspio sam očistiti popis rođendanskih darova za svoju 10-godišnju nećakinju; poklon za obljetnicu mojoj sestri i šogoru; cvijeće za moju “posvojenu mamu” koja je nedavno bila podvrgnuta operaciji ugradnje koljena; i košaricu čestitki za dragu prijateljicu koja je nedavno dobila blizance!

Budući da sam štedljiva osoba, jedne sam godine odlučila napraviti i poslati vlastite košare s darovima. Bilo je vrlo dugotrajno, vrlo skupo, ali zabavno za jednokratnu aktivnost. Napravio sam košaru za kućnu zabavu s kokicama za mikrovalnu pećnicu, mliječnim komadićima i grožđicama, nekoliko dobro odabranih video vrpci (prije nego što su DVD-i postali u ponudi!) i nekoliko drugih stvari. Budući da sam talijanskog podrijetla, moja omiljena domaća košara zove se “A Taste of Italy”. Uključuje tjesteninu, umak, dobar romano sir, štapiće kruha, maslinovo ulje, vino i nekoliko ukusnih tradicionalnih talijanskih kolačića!

Vjerojatno jedina stvar koja je zabavnija od kupovine ili izrade košara s darovima je primanje jedne. Prije nekoliko godina dobila sam ovu ogromnu košaru najnevjerojatnijih engleskih muffina. Gusti, prefini muffini u svim mogućim okusima. Nepotrebno je reći da sam podijelio svoju nagradu – i sljedeće godine otišao na stranicu i naručio nekoliko košara za ljude s moje liste. Još jedna košara koja me se jako dojmila bila je ona koju je naš posrednik poslao nakon što smo kupili kuću. Imao je sve što je potrebno za intimnu zabavu povodom useljenja, uključujući lijepu bocu vina.

Moram priznati da mi je “poklon kutija” poznate tvrtke za proizvodnju sira malo pala. Nisam mogao prijeći preko toga da se cijela kutija, za koju znam da nije bila jeftina, sastojala od otprilike četiri pločice sira od 2 unce, male staklenke senfa, malog pakiranja krekera i nekoliko tvrdih bombona. Definitivno manje nego impresivno!

Stvarno VOLIM online kupovinu. I stvarno volim jednostavnost i praktičnost poklon košara! Stoga ćete me sljedećeg mjeseca vjerojatno zateći ispred kamina sa svojim prijenosnim računalom kako užurbano biram i šaljem mnoštvo blagdanskih čestitki diljem zemlje, a da ne moram obuvati cipele!



Ako se još niste pridružili redovima online kupaca, učinite si uslugu i pokušajte krenuti putem internetske kupnje/košarice s darovima. Jamčim da ćete puno više uživati u blagdanskoj sezoni!

Kako izdržati ljetne vrućine?

Ljeto je prekrasno doba godine, vrijeme odmora, odmora, putovanja, ribolova, planinarenja, planinarenja, putovanja u zemlju, što s nestrpljenjem iščekuju apsolutno