HEKLANJE

Usporedba putnih nagradnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Korištenjem kreditnih kartica s nagradama za putovanja zapravo možete zaraditi besplatnu kartu do bilo kojeg odredišta, sve dok možete prijeći u prosjeku 24 000 milja do vaše kartice. Sve što trebate učiniti je naplaćivati kupnje sa svoje putne kartice: svaki dolar donosi jednu milju. Uz ovaj preduvjet za nagradnu karticu putovanja, postoje i druge pogodnosti korištenja kreditnih kartica za nagradu putovanja. Najbolje je da procijenite ove elemente kada odlučujete o nagradnoj kartici za putovanje koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

0% godišnja postotna stopa



Jedna od najčešćih nagrada koju nude kreditne kartice je godišnja postotna stopa od 0%. To znači da vam neće biti naplaćene kamate na vaš nepodmireni dug. Međutim, ove ponude od 0% dostupne su samo kratko razdoblje, obično između 6 i 12 mjeseci. APR nakon razdoblja može biti relativno visok u usporedbi s drugim putnim karticama.

Pogodnosti i privilegije vezane uz putovanja

Neke nagrade dolaze u obliku osiguranja od nezgode na putovanju, pomoći pri putovanju i dostave gotovine u hitnim slučajevima. Ostale nagrade omogućuju vam da iskoristite svoje bodove kilometraže kod bilo koje zrakoplovne tvrtke povezane s vašom kartičnom kućom. Osim toga, povezanost ovih kreditnih kartica s velikim hotelima, tvrtkama za iznajmljivanje automobila i odabranim restoranima omogućuje vam da dobijete više zrakoplovnih milja od kupnji obavljenih ovdje.

Bonus milje za prvu kupnju

Neke tvrtke nude trenutnu nagradu od 5000 do 17500 milja nakon prve kupnje koju obavite karticom. Međutim, te neposredne nagrade obično su ograničene na samo jednu zrakoplovnu tvrtku. Također, budite oprezni s datumima prekida ili isteka da biste iskoristili bodove svoje kilometraže.

Više milja po dolaru

Taj cilj od 24 000 milja možda je teže postići nego što mnogi misle. Stoga je dobra stvar što neke kartičarske kuće to olakšavaju dopuštajući svojim korisnicima da zarade više za svaki dolar. Korisnici kartice mogu zaraditi do dvostruko više bodova u određenim pridruženim trgovinama, dok drugi mogu zaraditi do 6 milja po dolaru potrošenom u restoranima.



Druge fantastične nagrade

Zbog konkurentske prirode industrije kreditnih kartica, određene kartičarske kuće nude druge fantastične nagrade kao što su potvrde o nadogradnji u klasi, nagrade za smanjenu kilometražu, bonus milje koje se dodjeljuju nakon internetskog odobrenja, polovica popusta na prateću kartu nakon odobrenja kartice i također oslobađanje od naknade za uslugu za prvu godinu.

Proračun kreditne kartice

Kada dobijete kreditnu karticu, poželjet ćete pažljivo pratiti zacrtani proračun za cijelo svoje kućanstvo. Da, to je lakše reći nego

Kupnja vintage dizajnerskih torbica

Kupnja vintage dizajnerskih torbica nevjerojatan je način proširenja vaše kolekcije torbica. Trebali biste odrediti hoće li se modna torba često

Uskočiti u tuđu kožu

Svi smo čuli izreku, ne možeš poznavati osobu dok ne prijeđeš milju u njezinim cipelama. Ova tehnika je figurativni izraz