HEKLANJE

2 posla koja možete započeti od kuće za manje od 100 USD

TEMU APP 100 E KUPON

Iako je rad od kuće suštinski američki san, financiranje poduzetničkog duha ima potencijal da se brzo pretvori u prototipsku noćnu moru. Uostalom, postoji oprema koju treba kupiti, licence ili dozvole za koje se treba prijaviti, a vjerojatno i prilična količina oglašavanja koju treba kupiti i platiti. Neki su poduzetnici pribjegli očajničkim postupcima financijske gimnastike, ali najčešće su oni preopasni da bi se o njima razmišljalo. Ipak, čak i u svjetlu ove sumorne slike, jeste li znali da postoje dva kućna poslovanja koja možete započeti s manje od 75 USD?

Na primjer, ako ste talentirani za iglu i konac, ako su tkanine vaš svijet i ako vas oko za boje, uzorke i materijale rijetko pogriješi, tada bi vam moglo pripasti da postanete krojačica i samostalni modni dizajner! Dobri su izgledi da već posjedujete šivaći stroj ili – ako još uvijek ručno šivate – dobro opremljen pribor za šivanje. Uzmite 75 USD i sastavite portfelj svog rada profesionalnog izgleda i ispišite nekoliko posjetnica. Uključite u portfelj slike haljine za prvu pričest svoje nećakinje koju ste izradili, blagdansku odjeću svoje kćeri, odjeću za lutke koju ste možda sastavili i bilo što drugo što ste izradili kao dar ili jednostavno u svoje slobodno vrijeme. Kupujte po ovom portfelju do trgovina za vjenčanice, kemijskih čistionica i drugih mjesta gdje bi mogle biti potrebne izmjene odjeće. Pokrenite web stranicu i reklamirajte ručno izrađenu odjeću za lutke ili bilo koju drugu odjeću koju želite napraviti. Kako zarada počne pristizati, postupno nadogradite svoju opremu.



Ako ne možete razlikovati šivaću iglu od igle za pletenje, nemojte se uzrujavati. Ako se dobro snalazite u kuhinji, možda je pred vama obećavajuća karijera ugostitelja. Započnite cateringom za male događaje za svoje prijatelje ili obitelj. Kako budete postajali izloženiji za svoju tvrtku, nemojte odmah planirati zaraditi puno novca, već se umjesto toga usredotočite na to da platite troškove hrane i možda zaradite nešto više za oglašavanje. Pripremite lijepe namaze koji se ističu, snimite obilje slika, pitajte svoje prijatelje za neke pohvale i sastavite profesionalni portfelj. Ispišite posjetnice i potrošite 75 dolara za oglašavanje u lokalnim reklamnim imenicima. Započnite s malim, ali pokušajte s nešto većim događajima, poput vjenčanja, crkvenog piknika ili zabave u tvrtki vašeg supružnika. Trik u ovom poslu je postupni razvoj klijentele i reklama od usta do usta koja će uzrokovati skokovit rast vašeg poslovanja.

Iako se pokretanje vlastitog kućnog posla može činiti kompliciranim i čak nedostižnim, zapamtite da ćete namjernim postupnim rastom imati priliku postati veliki izvedivim koracima – nijedan od njih neće zahtijevati sredstva koja ne posjedujete !

Ja sam majka 2 mala dječaka i znam koliko može biti teško uskladiti sve. Provjerite dolje navedenu stranicu za više ideja o tome kako imati automatizirani stroj za zarađivanje novca koji je legitiman i pristupačan.

Čuvajte se

Ne nasjedajte na sranje koje je vani! Kućno poslovanje mnoge je ljude obogatilo iznad njihovih najluđih snova. Stvar je u