HEKLANJE

24.000 dolara za 13 dana s putovnicom do bogatstva

TEMU APP 100 E KUPON

Htio sam pokriti neka uobičajena pitanja o novoj poslovnoj mogućnosti na mreži pod nazivom Passport to Wealth i kako je možete iskoristiti za stvaranje ozbiljnog pasivnog prihoda za sebe.

Što je putovnica za bogatstvo?



Passport to Wealth je online marketinški sustav koji je osmišljen kako bi za vas pronašao ljude koji su trenutno zainteresirani za pridruživanje online poslovnoj prilici. Ključ marketinškog sustava Passport to Wealth je da mu se možete pridružiti, postaviti ga i pustiti da radi umjesto vas.

Koliko mogu zaraditi uz Passport to Wealth?

Dobivate 100% provizije od 997 USD za svaku prodaju Passport to Wealth koja je napravljena za vas. Obavljao sam 2-5 prodaja dnevno i novac mi je uplaćen izravno na račun. Zaradili smo više od 27 000 dolara u 3 tjedna, a dok smo bili na odmoru, stiglo je još 9 000 dolara.

Koji se proizvod prodaje uz Passport to Wealth?

Dobivate trenutni pristup nevjerojatnom softveru u vrijednosti od preko 75.000 dolara, resursima za stvaranje bogatstva i knjižnici za e-učenje. Sve dostupno izravno s vlastitog računala. To je najopsežniji paket ikada ponuđen na jednom mjestu. Samo preuzmite, koristite i iskoristite.

Nikada ne postoji nikakva obveza pridružiti se Passport to Wealth. Iz mog razgovora s PTW-om, 47% posjetitelja stranice koji su obišli će se prijaviti kao član Passport to Wealth. To je vrlo impresivan omjer pretvorbe.

Sveobuhvatne marketinške informacije u Passport to Wealth ono su što me privuklo da se pridružim. Ovaj automatizirani sustav vrlo je jedinstven u ovom bezličnom internetskom dobu.



“”Sustav razvrstava, prodaje i zatvara vaše izglede umjesto vas.” – Tim, Colorado

Koja je najbolja strategija za korištenje s Passport to Wealth?

Kad sam prvi put tražio Passport to Wealth intervjuirao sam 9 različitih sponzora. Tražio sam nekoga tko je vrlo uspješan i tko bi sa mnom podijelio točno ono što radi. Odabrao sam stručnjaka za internet marketing iz Teksasa i on mi je pokazao kako odmah ostvariti prodaju.



Kako bih ubrzao svoje rezultate, koristim sustav u kojem sve što radim je kopiranje i lijepljenje oglasa provjerenim tvrtkama za internetsko oglašavanje koji su svi pripremljeni za mene. Ovo je potpuno automatizirani sustav koji ne uključuje nikakav kontakt s vama.

Za svakih 100 posjeta mojoj stranici napravim najmanje jednu ili dvije prodaje. Dakle, za niske investicije od 190 USD zaradim između
3000 i 8000 dolara.

Otkrivam da se ljudi žele pridružiti Passport to Wealth sa mnom jer nudim nešto drugačije. Većina članova PTW-a promovira svoju standardnu web stranicu i ostvaruje 1 ili 2 prodaje mjesečno. Pokušavam dodati nešto dodatno, poput ovog vrlo unosnog marketinškog sustava.



Kada se pridružite Passport to Wealth sa mnom, mogu vam postaviti isti sustav koji koristim. Na kraju dana, PTW je “lako razumljiv” posao. Dakle, ne morate puno učiti nakon što počnete. To zapravo ovisi o vašim ciljevima i vremenu koje imate. Većina moje grupe provodi oko 20 minuta dnevno i pušta sustav da radi svoju magiju.

“Otišao sam izvan grada na 3 dana. Danas sam provjerio svoj saldo i otkrio da sam primio 4985 dolara! Nikad nisam razgovarao ni s kim od njih.” – Gina, Kanada.

Što dobivam pridruživanjem Passport to Wealth vašem timu?

Kada se pridružite Passport to Wealth sa mnom, dobit ćete pristup korak po korak koji sam koristio da zaradim 24.000 dolara u 13 dana. Također ću biti dostupan putem e-pošte ako trebate pomoć ili podršku.

Zarađivao sam više od 30.000 dolara mjesečno uz Passport otkad sam se prvi put pridružio koristeći točne tehnike koje ću podijeliti s vama kada se pridružite. Koliko košta pridruživanje Passport to Wealth?

Trošak za početak rada s Passport to Wealth je 997 USD, što omogućuje najbrži vremenski raspored. Plan plaćanja koji nudi PTW vrlo je zanimljiv. To se zove dvostruki plan plaćanja.

Način na koji to funkcionira je sljedeći: prve dvije osobe koje vam se pridruže u PTW-u smatraju se vašom kvalificirajućom prodajom i daju se vašem sponzoru. Od tada će vam svaka prodaja generirati 997 USD. Ali tu počinje zabava…

Zbog plana dvostruke isplate, prve dvije prodaje koje ostvari jedan od vaših članova idu vama!

Dakle, ako imate 3 člana i svaki od njih napravi 2 prodaje, tada ćete ostvariti 6 prodaja bez da ste prstom mrdnuli! To je 6 x 1000 dolara za vas = 6000 dolara.

Ako imate 10 članova i svaki od njih izvrši 2 prodaje (njihove kvalificirajuće prodaje), tada ćete ostvariti 20 prodaja bez da ste išta napravili. To je 20 x 1000 $ = 20 000 $!

Dakle, kao što vidite, jednom kad vaš PTW marketinški posao započne, raste iznutra. I to je ono što ću vam pomoći kada se pridružite Passport to Wealth sa mnom: brzo pokrenite svoj PTW posao!

“Ovo je stvarno jednostavno kao što izgleda i zvuči! Dobio sam kompletan P2W program, web naknadu, marketinški sustav, mali proračun za oglašavanje i zapravo sam u profitu u roku od 7 dana bez potrebe da razgovaram s bilo kim?

Prikazan mi je točan tekst i gdje da postavim svoje oglase kako bi djelovali. Hvala.” – Steve, Colorado.

Kako da počnem?

Kada krenete u obilazak PTW-a, možete vidjeti točno kako će sustav raditi za vas i istovremeno pregledati proizvode.

Preporučujem da se prijavite jer je to jedinstveno za ovaj sustav iz mog iskustva. To je zapravo glavni sastojak koji me privukao da se pridružim Passport to Wealth od samog početka.

Kada unesete svoje ime i e-mail u obrazac, odmah ćete imati pristup glavnoj stranici. Također ćete imati priliku provjeriti isti marketinški sustav koji meni trenutno ostvaruje 2-5 prodaja dnevno. Ovo je sustav koji ću vam dati kada počnete.

Stoga toplo preporučujem da se prijavite i pogledate marketinški sustav jer ćete tako dobiti ideju o tome što se ovdje nudi.

Kao i uvijek stojim na raspolaganju ako me trebate kontaktirati. Nazovi me ako ti nešto treba. (1-212-990-6886)