HEKLANJE

3 načina kako zaraditi novac na internetu kao pisac

TEMU APP 100 E KUPON

Sve više i više ljudi traže načine kako da zarade novac na Internetu. Jedan od najpopularnijih načina je zaraditi pisanjem. Postoje mnogo načina gde možete koristiti vaše sposobnosti u pisanju da bi zaradili novac u današnje vreme i čak vam ne treba nikakav stepen obrazovanja da bi to radili. Sve dok izražavate vašu spremnost i želju za pisanjem, zarađivanje novca na Internetu bice uspešno postignuto. Pogledajmo ova 3 najjedostavnija načina gde možete pisanjem zaraditi novac na Internetu.
Pisanje članaka
Za mnoge ljude pisanje članaka je kao pisanje izveštaja. Postoje web sajtovi gde se možete prijaviti kao pisac i prihvatati različite poslove, većinom su pisanje članaka. Biće puno članaka različitih vrsta i tema i vaš je zadatak da date tražiocu tačno ono što traži. Neki od najboljih sajtova koji se bave time su Guru.com, IzvanKutije.com, Freelancer.com, i Iwriter.com. Ključ u najboljoj zaradi je da date tražiocu najbolji kvalitet pisanja.
Pisanje elektronskih knjiga i prodavanje
Još jedan predobar način da zarađujete pisanjem online, je pisanje vaše lične elektronske knjige i kasnije je prodate. Elektronska knjiga nije vaša prosečna knjiga. Zapravo, većina elektronskih knjiga sadrži 50-100 stranica, a dugi stihovi vaše prosečne knjige sadržaće od 100 do 300 stranica. Izaberite temu ili predmet o kome puno znate i potražite u gomili poslova ili od pojedinaca na Internetu. Napišite svoju elektronsku knjigu i onda je reklamirajte na Internetu i na kraju je prodajte.
Takođe možete prodaviti razlićita prava sa vašom elektronskom knjigom i napravili ogroman profit kao što dajete privatna label prava, master preprodavanja, i preprodavačka prava pojedincima koji kupuju vašu elektronsku knjigu. U današnje vreme , ovo su prava koja većina marketingovaca i pojedinaca traže da bi zaradili novac onlajn i da bi vi mogli zaraditi inormne pare od toga. Možete reklamirati vašu knjigu na web sajtovima kao što su Amazon.com, Kindle, pa čak i Ebay.com. Takođe bi trebali da koristite i druge marketinške taktike da bi lakše prodali vašu knjigu. Većina pisaca gleda na ovo kao veoma profitabilan način zarađivanja novca online.
Koristite Fiverr za vašu prednost
Većina pisaca koristi popularni web sajt Fiverr.com i to je odličan način da steknete dobru zaradu i napravite svoj honoraran biznis. Fiverr je sajt gde pojedinci mogu da odu i postave oglas da im se uradi za samo 5$. Većina honoraraca će odustati posle 500 reči za 5$. Ključ da pomoću Fiverr-a napreduje vaš biznis je da dobijete potencijalne klijente koji će vas stalno zvati, ne vezano za Fiverr servis. Drugim rečima, vi možete da nađete potencijalne dugogodišnje klijente pomoću Fiverr-a i biti stabilni i konstanto raditi od kraja, do početka nedelje. Jednom kad vas klijenti nađu na Fiverr-u i posviđa im se vaše pisanje, koristiće vaše radove stalno i uvek će te raditi za njih.
Većina blogera i web mastera koriste ovaj sajt da bi dobili članak napisan za njih i to bi bio dobar način da se pokrene zarada novca online i pokazivanjem vaših veština. Jedan od najboljih delova o korišćenju Fiverr-a je taj što oni sve učine da bi reklamirali vaš rad i vi ništa ne terba da radite osim što trebate odgovarati na njihove pozive različitog tipa. Ovo je odličan način za pisce da uspešno krenu u svoj online biznis kao honorarski pisci i najbolji deo je to što sve radite iz vaše udobne fotelje.