HEKLANJE

3 načina za povećanje količine HGH (ljudskog hormona rasta) u vašem tijelu

TEMU APP 100 E KUPON

HGH je u posljednje vrijeme hvaljen zbog svojih mogućnosti protiv starenja. Količina HGH u našem tijelu doseže vrhunac u ranim 20-ima i od te točke drastično opada. Mnogi ljudi se pomlađuju i kunu u rezultate povećanjem HGH u svom sustavu

Postoje tri sustava isporuke koji dodaju HGH u sustav: homeopatski sublingvalni sprejevi, farmaceutske injekcije ili pilule koje stimuliraju otpuštanje HGH iz hipofize. Sa sva tri izbora cilj je isti: podići mjerljive razine IGF-1 u tijelu kako bi se stekli blagodati mladosti. Kratka rasprava u nastavku o sve tri terapije pomoći će vam da otkrijete koji je protokol pravi za vas.



Tablete ljudskog hormona rasta:

Kada kupujete HGH u obliku tableta, trebali biste odmah znati da u proizvodu nema HGH-a. Pročitajte sastojke. Postoje samo naslagane aminokiseline i drugi razni stimulansi. Iako bi naziv proizvoda mogao biti “HGH Releasor” ili “HGH Precursor”, u proizvodu nema HGH-a. Djeluje tako što potiče vašu hipofizu na proizvodnju više HGH-a.

Postoje dobre i loše vijesti. Dobra je vijest da zapravo djeluje. Loša vijest je da djeluje samo 4-8 tjedana. Tada vaša pretjerano stimulirana hipofiza kaže “no mas” i prestaje biti stimulirana. To je stvarno užasno zadirkivanje jer taman kad si počnete govoriti “hej ovo je super”, sve se ugasi. Taman kad shvatiš što si propustio, opet to izgubiš.

Dodatno, bio sam uplašen od ove terapije izvještajima da uzimanje naslaganih aminokiselina “tableta hormona rasta” može povisiti razinu kortizola u vašem tijelu, što je krajnje nezdravo. Dakle, izbor se onda sveo na stavljanje stvarnog hormona u moje tijelo putem injekcija ili oralnih sprejeva.

Injekcije ljudskog hormona rasta:

Gotovo sve stranice o HGH-u će vam reći da se cijena injekcija kreće između 10.000 i 20.000 dolara godišnje. Ne čini se. Možete ga lako pronaći za oko 3000 USD godišnje, pa čak i niže ako tražite meksičke lijekove. Igle su danas vrlo sigurne i općenito bezbolne.

Ali zalijepiti se dvaput dnevno, dvadeset dana mjesečno, nije se činilo kao rutina koju bi zdrava osoba trebala obavljati, koliko god to bilo brzo i lako. Zovite me gadljivim ako želite, nije me briga. Ovo bi moglo odgovarati nekim ljudima, a ako odgovara, razmislite o tome. Nisam ja.



Oni koji uzimaju injekcije HGH-a trebaju biti svjesni da je prijavljeno nekoliko problema s “visokim” ili “prekomjernim” dozama, pa bi za svakoga tko koristi ovaj protokol bilo mudro da se redovito klinički nadzire od strane liječnika.

HGH oralni sprej:

Tako je HGH sprej bio onaj koji sam odabrao, posebno s obzirom na činjenicu da nisam znao hoće li proizvod isporučiti ono što trgovci tvrde. Činilo se da je to najbenignija, bezrizična, nježna terapija koja je dala izvrsne rezultate, a imala je razumnu cijenu između 500 i 1250 dolara godišnje.



Količine biljnog i nutritivnog sadržaja navedene na etiketi proizvoda mogu dovesti u zabludu. Ono što je važno nije nutritivni sadržaj naveden na etiketi, već koliko se tog hranjivog sastojka stvarno apsorbira u stanice tijela. Sprejevi osiguravaju izvrsnu apsorpciju kada se zrnca mikro veličine ili kapljice hranjive tvari unesu u tijelo kroz sluznicu usta ili nosa. Krvne kapilare su vrlo blizu površine u tim područjima i spremno apsorbiraju HGH u krvotok. Protok apsorbiranih hranjivih tvari iz ovog područja u ustima je u karotidnu arteriju, zatim u mozak, a potom u srce unutar 22 do 30 sekundi. U roku od nekoliko minuta potpuno se rasprši po tijelu.

Što se tiče toga koji je sprej najbolji, vjerujem da će, ako i kada se provedu neovisna klinička ispitivanja svih proizvoda u obliku spreja, svi oni biti približno jednaki u učinkovitosti. Svi sadrže iste količine somatropina (ljudskog hormona rasta). Neki dodaju malo ženskog ovo, neki dodaju malo muškog ono. Odabrao sam onaj za koji sam mislio da je najhomeopatski pripremljen jer sam znao da bi se pri njegovoj proizvodnji posvetilo više pažnje i da bi vjerojatno bio nježniji za moj sustav.

Naučite što više o ljudskom hormonu rasta i donesite vlastitu odluku kojim putem želite ići. Bez obzira u kojoj dobi počnete uzimati HGH, uživat ćete u rezultatima.



Spread kreditnih opcija

Što je kreditni raspon? Investopedia kaže… “Strategija opcija u kojoj se prodaje opcija s visokom premijom i kupuje opcija s